Share

cover art for Hannah & Amanda: Självförverkligande, ångest och drömmar som blir sanna

WomanUp!

Hannah & Amanda: Självförverkligande, ångest och drömmar som blir sanna

Season 2, Ep. 4

Dags att WomanUp! med Hannah och Amanda. Vi pratar med systrarna som byggde ett imperium och tog ångesten till finrummet. Om svarta tankar, hårt jobb och drömmar som blir sanna.

More episodes

View all episodes

 • 8. Molly Sandén: Jakten på att hitta sin egen inre röst

  56:08
  Dags att WomanUp! Med Molly Sandén. Vi pratar om perioder av livet då självkänslan varit i botten och allt handlat om att passa in – och vara till lags. Men också praktiska tips på hur man förbättrar sin självkänsla och börjar lyssna på sin egen inre röst.
 • 9. Nicole Falciani: Ibland kan livet se bra ut – utan att vara det

  59:23
  Dags att Woman Up! Med Nicole Falciani. I avsnittet pratar vi om allt ifrån hur det är att leva med en "osynlig sjukdom" till rätten att få må dåligt - fast man på papperet har allt.
 • 7. Hedda Stiernstedt: Att våga tro på sig själv

  50:21
  Dags att Woman Up! Med Hedda Stiernstedt. I avsnittet pratar vi om feminism, tystnadskulturer och osynliga maktstrukturer. Men också om hårt jobb, kreativitet och vikten att våga tro på sig själv och lita på sin egen förmåga.
 • 6. Sara Biderman: Prestation, bekräftelse och viljan att påverka

  52:33
  Dags att WomanUp! med Sara Biderman. Superstylisten delar med sig av allt ifrån stil och karriärtips till drömmen om att få göra skillnad och vikten av att göra ingenting.
 • 5. Laila Bagge: Drivkraft, självkänsla och offentlighetens baksida

  55:09
  Dags att WomanUp! med Laila Bagge. Vi pratar om mediadrev, offentlighetens baksida och om kärlek som inte har någon ålder. Laila tipsar även om hur man hittar sin grej och vågar att följa sitt hjärta. 
 • 3. Malin Gramer – Kniviga relationer, karriärshets och nattsvart PMS

  54:26
  Dags att WomanUp! med Malin Gramer. Vi pratar om en uppväxt kantad av depressioner från unga år och en känsla av att aldrig passa in. Malin öppnar upp om kniviga relationer och tuff PMS, men också om en djupt rotad livsinställning om att alltid vilja vidare och framåt. Om storheten i att nöja sig och uppskatta platsen där man är just nu. 
 • 2. Isa Tengblad – Kroppshets, skyhöga krav och depression

  44:08
  Dags att WomanUp! med Isa Tengblad. I veckans avsnitt pratar vi om hur det är att vara ung tjej idag och alltid sträva efter att nå nya mål och prestera på topp – men samtidigt tappa bort sig själv på vägen. Vi pratar även om depression kantat av kroppshets och hur man gör för att börja tycka om sig själv på riktigt.
 • 1. Linnéa Claeson – Jämställdhet, vardagssexism och självhat

  43:20
  Dags att WomanUp! med Linnéa Claeson. I veckans avsnitt pratar vi om en vardag fylld av hat och hot – av den enkla anledningen att Linnea föddes som kvinna. Hur det är att kämpa emot patriarkat och offentligt ifrågasätta samhällsstrukturer. Linnéa inspirerar med en enorm drivkraft att vilja förändra och göra skillnad.