Share

Skugge och Wollin

I Skugge och Wollin pratar Linda Skugge och Malin Wollin om sådant som är aktuellt och angeläget, för dem, just nu. All eventuell igenkänning är slumpartad men också skön. Kanske har Sveriges vassaste pennor även Sveriges tungor?


Latest episode

 • 36. 36. Doft av deg

  57:29
  Är det verkligen Agnes Wolds uppgift att berätta för oss om huruvida vi ska städa eller inte? SPOILERVARNING - allt om serien Kastanjemannens uppenbara mördare! Vi pratar signaturdofter, på människor och på hotellrum. Skriver Byredos grundare sina egna copys? Och den mystiska mysk-killen i stickad tröja som Malin aldrig glömmer. Var är du idag?

More episodes

View all episodes

 • 35. 35. Scarlett Johanssons sura min

  52:10
  Vi bjuder på lite klassiskt kändisskvaller om otrohet med yngre kvinnor, Malins prestationsångest inför kommande utmaningar, Lindas jakt på en inredningsstil, alla i Asien sover på madrass på golvet, hemmorrojdringens frånvaro och Scarlett Johansson-postern Malin aldrig mer vill se.
 • 34. 34. En explosion av orange

  57:20
  Vem ska sälja sig för samarbeten? Lindas tips - investera i fastigheter. Britney vs Spears, Elis Burrau, att skriva smalt eller brett och scener ur ett äktenskap.
 • 33. 33. Vem är Sofia Wood?

  42:18
  Linda blir tvångsvägd av mästrande och mansplainande ung läkare, Malin har fått Linda att läsa Greta Thurfjells omdiskuterade text trots att hon inte är intresserad av vad barn skriver. Var valet att nämna Elsa Billgren en målgruppsstrategi? Jordan Petersons orimliga sexkrav och Malins besök i mullvadsfärgad, otrolig lägenhet.
 • 32. 32. Kvinna med pianoansikte

  56:22
  Vi viger hela avsnittet åt en muntlig recension av Liv Strömquists nya seriebok "Inne i spegelsalen" men först och främst vill Linda verkligen veta vem som är pappa till Livs första barn. Vi pratar om könsord i P1, Malins eventuella framtid som kvinna med pianoansikte och decimerad attraktivitet och Linda efterlyser ännu en medalj till sin ännu obefintliga samling.
 • 31. 31. F**tan vill ha vatten

  40:10
  Vatten - källan till allt liv, och underliv. Men finns det verkligen personer som aldrig dricker vatten? Stor diarrédebatt, tankar om PMS och Malin söker en påkläderska för att vinna tid mitt uppe i bokrelease.
 • 30. 30. Fantastisk men inte bättre än någon annan

  31:54
  Att vara i god tid, det stora bråket om den smarta klockan, Malins recept för ett orubbligt självförtroende, Lindas problem med händelsekedjan och Malin tar upp något som legat och gnagt angående poddens innehåll.