Share

Wikegård

I sin egen pod möter Niklas Wikegård de hetaste namnen i ishockey-Sverige. Och Wikegård utlovar, precis som vanligt, tuffa åsikter och raka rör.


Latest episode

 • 15 - Johan Cahling

  48:02
  I avsnitt femton av podden "Wikegård" träffar Niklas Wikegård Brynäs vice VD Johan Cahling. Niklas och Johan pratar om utvecklingen som Brynäs börjat tillsammans med UNICEF. Varför den reklamfria tröjan finns och vad "en bra start" innebär. Cahling pratar också om social hållbarhet och socialt engagemang för klubben.

More episodes

View all episodes

 • 14 - Joakim Fagervall

  43:29
  I avsnitt fjorton av podden "Wikegård" träffar Niklas Wikegård Luleå Hockeys tränare Joakim Fagervall som berättar att Luleå inte kan lira ut något lag. Men att de ska vara som en nagel i ögat för motståndarna. Fagervall berättar också att man inte kan vara märkvärdig i Övertorneå samt om tiden som minröjare i Jugoslavien.
 • 13 - Percy Nilsson

  49:49
  I avsnitt tretton av podden "Wikegård" träffar Niklas Wikegård Malmö Redhawks tidigare ordförande Percy Nilsson. Percy berättar att han var dum som sparkade Niklas som tränare för Malmö. Percy berättar också att han bjöd spelarna på en golf- och en krogrunda innan de skrev kontrakt.
 • 12 - Roger Melin

  55:01
  I denna veckas podcast träffar Niklas Wikegård Linköpings tränare Roger Melin som berättar att jobbet som huvudcoach ofta är ensamt. Melin pratar också om att han blev deprimerad efter att ha förlorat förtroendet i Frölunda. Dessutom bjuder Melin på en gammal anekdot från tiden tillsammans i båset med Niklas Wikegård.
 • 11 - Thomas "Bulan" Berglund

  44:43
  I det här avsnittet möter Niklas Wikegård Brynäs tränare Thomas "Bulan" Berglund. Niklas och Thomas samtalar om det tuffa med att ta över ett lag mitt i en säsong. Något som ingen av dem har gjort tidigare. Thomas berättar också att han aldrig sett sig som en assisterande tränare. "Bulan" tror dessutom att Brynäs kommer sluta 9-10 i tabell när den ska summeras.
 • 10 - Rickard Wallin

  48:38
  I avsnitt tio av podden "Wikegård" träffar Niklas Wikegård Färjestads Rickard Wallin. Han berättar om den jobbiga första tiden som kapten i Färjestad. Samt om besvikelsen över hans tidigare NHL-äventyr. Dessutom blir det snack om att gå från att vara en högt producerande spelare till en icke producerade spelare.
 • 09 - Linus Klasen

  30:57
  I veckans avsnitt av Niklas Wikegårds podcast träffar han Linus Klasen. Som berättar att han varit otränad nästan hela karriären. Och hur han ofta upplevs som gnällig. Dessutom tycker Niklas att Linus gått från att vara en tjockis till en vältränad toppspelare.