Share

cover art for Inte ska väl jag starta en egen handelsträdgård

Widerström Dalén

Inte ska väl jag starta en egen handelsträdgård

More episodes

View all episodes

 • 341. Otroliga Spelen

  31:09
  Sofia har vissa tankar inför programstarten av Otroliga Spelen. Kommer hon utkonkurrera OS? Hon har också haft mycket nya accessoarer under vattnet. Folk kommer tro att Sofia är kroppsaktivist medan Karolina kände sig tuff med sin toppluva som följde modet. Lite om Miss Universe. Lite om Rockiga imse spindel. Också om informationsbrist, tuffa tjejen och när man kände sig cool i barndomen. TÄNK att ni finns och GLAD SOMMAR <3
 • 340. Botanica

  28:49
  Vad är Mariatorget? Hur bör lingot gå kring prutning online? "Släpper du den för...?" Karolina är en cooling på Marketplace medan Sofia tror hon är en arkivarie och köper en första (?) upplaga av Vem kan trösta Knyttet. Vi pratar om när man glömt bort sina mardrömmar på grund av hög ålder. Och porslinsberoende: Sofia vill inte sälja av, bara köpa in köpa in köpa in. Karolina behöver inte köpa in något. Och: Saker som inte syns finns inte samt mix av olika bladtätheter. TÄNK att ni finns! <3
 • 339. BIB

  33:30
  Sofia behöver bearbeta sin föreläsningskarriär - från nya laserpennan till hur man hittar engelska uttryck. Karolina har tack vare podden eventuellt tagit tag i sin största prokrastineringspuck. Men kommer hon fortsättningsvis peka finger åt andra bilförare? Hur funkar det att lysa med en laserpekare på en TV? Och varför ska man behöva publicera skärm? TÄNK att ni finns!
 • 338. Stökigt ute, stökigt inne

  28:25
  Storasystern Karolina åldrades dubbelt så snabbt i barndomen på grund av stress - det syns på alla foton. Sofia ska flytta! Men kommer hon ha ett eget rum i nya lägenheten? Är det dags för Ebbe att ha en fotosession med riktig fotograf? Vem är Helene Dalén? Och ska Sofia skaffa ateljé? TÄNK att ni finns och glad midsommar!
 • 337. Vi med fett på låren kommer undan lite lindrigare

  32:45
  Hur VAR det där nu med prokrastineringen? Hur bockar man av enklast? Karolina är mamma men har aldrig sjungit för sin son. Kan kanske Majas Alfabet komma in som en räddning? Också: tröstäta yoghurtdoppad nöt, förväntan om ett leende och sakrala nynningar, TÄNK att ni finns!