Share

cover art for 331. Torrakade vader

Widerström Dalén

331. Torrakade vader

Sofia är en Europe trotter och har varit i Wien. Hon har varit ganska okritisk mot harpa - som man kanske blir när man reser? Vi talar om trädens år på nacken, att Stockholm har gjort många fel i sin Feng shui och att man ju älskar att gå ner på byn. Hur var det första gången vi rakade benen? Är det här med torrakning tillbaka? Och vädret har gjort det traumatiskt att möta sanningen - för när sol kommer på benen - då ser man. Och även om att Ebbe är en europeisk världsmedborgare ut mot kontinenten. TÄNK att ni finns!

More episodes

View all episodes

 • 338. Stökigt ute, stökigt inne

  28:25
  Storasystern Karolina åldrades dubbelt så snabbt i barndomen på grund av stress - det syns på alla foton. Sofia ska flytta! Men kommer hon ha ett eget rum i nya lägenheten? Är det dags för Ebbe att ha en fotosession med riktig fotograf? Vem är Helene Dalén? Och ska Sofia skaffa ateljé? TÄNK att ni finns och glad midsommar!
 • 337. Vi med fett på låren kommer undan lite lindrigare

  32:45
  Hur VAR det där nu med prokrastineringen? Hur bockar man av enklast? Karolina är mamma men har aldrig sjungit för sin son. Kan kanske Majas Alfabet komma in som en räddning? Också: tröstäta yoghurtdoppad nöt, förväntan om ett leende och sakrala nynningar, TÄNK att ni finns!
 • 336. Guldanekdoter

  33:59
  Karolina har blivit Community manager i Årsta medan Sofia berättar gamla podd-anekdoter för Anders Jansson och Daniel Hallberg - perfekt när hjärntröttheten slår till! Stora frågor ställs i avsnittet: ska Karolina hälsa på barnvagnsmaffian? Hur var det med Zlatans hus? Och kommer Karolinas mammamaffia-tid? TÄNK ATT NI FINNS <3 
 • 335. Lex Zlatans staty

  34:45
  Sofia har blivit Jönköpings livscoach och har suttit vid honnörsbordet och frågat om Dalén Straße. Kommunfullmäktiges ordförande behövde sätta ner foten... Om att Zlatan inte är en legend i sin hemstad längre, MFF-supportrarnas ilska, Lunds BK och Karolinas första mors dag. TÄNK att ni finns <3
 • 334. En halvmara på havets botten

  36:20
  Det ska ske ett lopp... Sofia har varit på Göteborgsvarvet klädd som en löpare men med en lätt oro i magen och som kändis. Hon har också varit visual merchandiser. Karolina kan allt om eget företagande. Hon har också vätskefyllda grejer. Också: lagen om anställningsskydd, att trilla av hästen, att man inte vill ha något kroniskt. Även om psykande sms från SATS och att man inte är den tjejen längre.