Share

cover art for 321. Mötet med carbonara-paret

Widerström Dalén

321. Mötet med carbonara-paret

Sofia har blivit lite lite kränkt av växt-tips trots att de var efterfrågade. Karolina är höggravid och snart fullt gången innan BF, barnafödande / beräknat förlossningsdatum. Hon är också den enda gravida i Sverige med bara en bild på sig själv som gravid (spegelselfie). Kommer Richard kunna steppa upp och ta en bild om dagen nu? Sofia berättar om mötet med carbonara-paret men också skändningen av Astrid Lindgren inför Inger Pippi Nilsson. Aj aj aj. TÄNK att ni finns!

More episodes

View all episodes

 • 334. En halvmara på havets botten

  36:20
  Det ska ske ett lopp... Sofia har varit på Göteborgsvarvet klädd som en löpare men med en lätt oro i magen och som kändis. Hon har också varit visual merchandiser. Karolina kan allt om eget företagande. Hon har också vätskefyllda grejer. Också: lagen om anställningsskydd, att trilla av hästen, att man inte vill ha något kroniskt. Även om psykande sms från SATS och att man inte är den tjejen längre. 
 • 333. Min Siri

  30:24
  Vi har myndigheter! Har Ursäkta myndigheter? Triss i treor bjuder på Pingis, Bingo och Blondinbella. Hur ser stadgarna ut i Sveriges mest ledande digitala detektivbyrå? Folkhälsomyndigheten lyssnar på podden. Också: det är fredag kväll, vi är på IKEA. Det är fredag kväll, vi äter på IKEA. Vem visste att IKEA har en barnavdelning? Varför säger vi alltid ”det där är en riktig klassiker”OCH - det är MIN Siri! Tänk att ni finns <3
 • 332. Vi var den lilla tjejen

  33:07
  Karolina har aldrig fått sova ut. Sofia älskade att vara extrabarn hos olika familjer och tog sig in både på söndagsskolan och skidresor. Vi saknar att sitta bak med bagaget. Vi minns även Chrysler Voyager. Och: snart är det dags att byta bil och vi hatar luckor som pangas. TÄNK att ni finns! <3 
 • Inte ska väl jag vara reporter på Grammis

  18:11
  Röda mattan på Grammis sänds live på Grammis Youtube-kanal klockan 19:30 onsdag 8/5
 • 331. Torrakade vader

  32:02
  Sofia är en Europe trotter och har varit i Wien. Hon har varit ganska okritisk mot harpa - som man kanske blir när man reser? Vi talar om trädens år på nacken, att Stockholm har gjort många fel i sin Feng shui och att man ju älskar att gå ner på byn. Hur var det första gången vi rakade benen? Är det här med torrakning tillbaka? Och vädret har gjort det traumatiskt att möta sanningen - för när sol kommer på benen - då ser man. Och även om att Ebbe är en europeisk världsmedborgare ut mot kontinenten. TÄNK att ni finns!
 • 330. Man väljer ju inte sin svärfar

  42:14
  Vi har poddlyssnare som förändrar världen! Är Sofia en influencer? Karolina Widerström dammar av förstoringsglaset för en kväll och Ebbe har ett namn! Han har även förändrat sitt utseende... Vi pratar om att man ju läste en hel del ROALD när man var liten. Sofia har sett Matilda the musical och betett sig som en stalker mot kapellmästaren. Vem är Steffie Méndez? Är Karolina nere med syskonbarnen? Och ÄR Hov1 creddiga? TÄNK att ni finns!