Share

cover art for Kotivärjäyksen dos & don’ts: näin värjäät hiukset kotona!

What The Hair!?

Kotivärjäyksen dos & don’ts: näin värjäät hiukset kotona!

Season 2, Ep. 1

Vai värjäätkö sittenkään... Kuuntele vinkit hiusten värjäämiseen kotona ja lähde vasta sitten värikaupoille. Milloin kotivärjäys kannattaa, voiko pieleen mennyttä kokeilua pelastaa ja mitä mieltä asiantuntija on naistenlehtien värjäysopeista? Vastaukset näihin sekä pari tyypillisen typerää värjäystarinaa tarjoavat Henna, Mira ja Elisa WTH!?-podcastin syyskauden ensimmäisessä jaksossa.

More episodes

View all episodes

 • 12. Ihanasti outo! Mitä teemme, kun kukaan ei katsele?

  24:06
  Nyt paljastetaan kaikki! Kauden viimeisessä jaksossa käydään läpi teidän ja meidän ihania outouksia eli kerrotaan, mitä siellä suljettujen ovien takana oikein touhutaan. Jos oma suihkulaulubravuuri, huonekasveille höpöttäminen tai hassut tanssiliikkeet nyt nolottavat, niin kohta eivät enää. Meillä kaikilla nimittäin on oma sisäinen outoutemme, ja tämän jakson tavoitteena on näyttää siitä ripaus myös ulospäin. Stay weird, gorgeous.
 • 11. WTH!? Kuulijoiden ikimuistoisimmat hiustarinat

  30:26
  Te olette taas antaneet parastanne ja lähettäneet meille ikimuistoisimmat What the Hair!? -tarinanne. Baby Pink: hempeä roosa vai voimakas vaaleanpunainen? Miltä näyttää suihkulähdetukka? Miksi jokaisella pitäisi olla isoveli? Nyt käydään läpi kuuntelijoiden erikoisimpia hiuskokemuksia.
 • 10. "Leikkaaminen kasvattaa" ja 9 muuta hiusmyyttiä

  34:05
  Hiuksiin, niiden hyvinvointiin ja erityisesti hiusten kasvattamiseen liittyy paljon erilaisia myyttejä. Aiheuttaako stressi harmaita hiuksia? Nopeuttaako 100 harjanvetoa päivässä hiustesi kasvua? Jos hiusten toivoo kasvavan nopeammin, onko säännöllisestä leikkauksesta apua? Tässä jaksossa pohditaan, ovatko yleisimmät uskomukset totta vai tarua.
 • 9. Vuosihuollon aika!

  32:30
  Pienilläkin muutoksilla voi vaikuttaa oman kehon hyvinvointiin työpäivän aikana, olit sitten kampaaja tai toimistotyöntekijä. Mitä töiden lomassa voisi tehdä välttääkseen liiallisen kuormituksen? Mistä hakea apua, kun fyysiset oireet iskevät? Ja mitä voi pahimmillaan tapahtua, jos kehonhuollosta unohtaa huolehtia? Vieraamme, fysioterapeutti Iiris Salmi vastaa kuulijoiden esittämiin kysymyksiin.
 • 8. Collaborate, don’t compete.

  31:03
  Tässä jaksossa puhutaan yrittäjien välisestä yhteistyöstä. Kuinka hienoa olisikaan, jos verenmaku suussa kilpailemisen sijaan kampaajat tekisivät sulassa sovussa yhteistyötä sekä toistensa että muiden alojen yrittäjien kanssa! Miten pitää huoli hyvästä hengestä kampaamossa, jossa jokainen kilpailee keskenään? Minkälaisia tapahtumia on mahdollista järjestää muiden paikallisten yrittäjien kanssa? Kuinka kaksi kampaajaa tekevät yhteistyötä keskenään niin, että molemmat hyötyvät? Kampaajat Roosa Alanen, Senni Koskivirta ja Maarit Piri-Dutton kertovat omista kokemuksistaan. 
 • 7. Mistä kampaamokäynnin hinta koostuu?

  28:10
  Oletko aina miettinyt, miksi kampaajalla käynti maksaa maltaita? Kampaaja, kaipaatko hyvää tapaa perustella taksasi? Nyt puretaan osiin kampaamokäynnin hinta. Kuinka paljon kampaajalle oikeasti jää käteen kolmen tunnin värjäyksestä? Mihin kaikkeen yrittäjän rahat oikein kuluvat? Kuuntelemalla se selviää!
 • 6. Hyvä olo lähtee sisältä – asiantuntijan vinkit ravitsemukseen

  40:14
  Mitä ihmettä tarkoittaa intuitive eating? Kuinka jaksaa paremmin työssä ja elämässä? Ja ennen kaikkea: mitä pitää syödä, jotta saa terveet, kauniit ja kiiltävät hiukset? Ravitsemusasiantuntija Reeta Rautavirta vastaa sekä meitä että teitä mietityttäneisiin kysymyksiin ihan kaikesta ravintoon liittyvästä.
 • 5. Sitä saa mitä tilaa! Asiaa palautteen antamisesta ja vastaanottamisesta

  37:47
  Kuinka usein kampaajat saavat negatiivista palautetta? Miten palautetta voisi antaa rakentavasti ja kehittävästi? Mikä on paras tapa reagoida palautteeseen? Tässä jaksossa käsitellään reklamaatiotilanteita sekä palautteen antamista ja vastaanottamista (porukassa, josta kenelläkään ei ole asiantuntijuutta mutta osalla hieman kokemusta). Vieraana parturi-kampaaja Sonja Määttänen. 
 • 4. WTH… were we thinking!? Syynissä menneiden vuosien hiustyylimokat

  26:05
  Oletko koskaan kokeillut hiustyyliä, jota peilistä tuijotettua on tullut mietittyä, että mitähän h*lvettiä tuli taas tehtyä? Tiedetään, niin me kaikki. Tässä myötähäpeän huuruisessa jaksossa Mira, Henna ja Elisa jakavat omat hiustyylimokansa vuosien varrelta ja pureutuvat kuulijoiden lähettämiin tyylitarinoihin.