Share

cover art for Drömklockor

Watchout - Klockpodden

Drömklockor

Season 2018, Ep. 6

Välkomna till det sjätte avsnittet – vi pratar drömklockor. Vilka är det riktiga värstingarna och när blir det en riktig drömklocka? Vad skiljer ut de riktiga toppmodellerna åt? Ett ämne som öppnar upp en spännande värld med allt från pris, material, teknik och en mängd spännande varumärken.

Mejla oss gärna, urmakarna@nymansur.com, om du har tips eller frågor!

More episodes

View all episodes

 • 5. Instegsklockor

  39:41
  Välkomna till det femte avsnittet – vi pratar perfekta instegsklockor!Vilken klocka ska du börja med? Vad är viktigt att tänka på när du köper en ny klocka eller en vintageklocka? Hur sitter den på handleden? Vilka är de intressanta modellerna?Kontakta oss gärna, urmakarna@nymansur.com, om du har tips eller frågor!
 • 4. Service

  31:56
  Välkomna till det fjärde avsnittet - vi pratar service för att fira Nymans Ur 1851 och KRONS nya serviceverkstad i Västerås. Vad är viktigt att tänka på, hur ofta ska klockan servas, är polering nödvändigt och mycket mer! Har du frågor om service av din klocka kan du alltid skriva till: urmakarna@nymansur.com
 • 3. Jubileumsfirande AP Offshore 25 år & IWC 150 år

  28:30
  Välkomna till det tredje avsnittet, ett firande avsnitt med jubilörerna Audemars Piguet (som firar 25 år med Royal Oak Offshore) och IWC som ger ut en jubileums kollektion som 150 årig klocktillverkare. Avsnittet bjuder på historik, favoriter och bland annat svar på frågor från ´fråga urmakaren´. 
 • 2. Baselworld 2018 - nyheter, höjdpunkter och lite annat

  38:02
  Välkomna till det andra avsnittet när Denke och Patrik sammanfattar årets stora händelse, Baselworld 2018! Vilka var de stora nyheterna, trenderna och snackisarna från bland annat Rolex, Tudor, Breitling, Blancoain, Omega med flera?
 • 1. Premiär

  01:01:50
  I premiäravsnittet tar Denke och Patrik en närmare titt på årets SIHH mässa; vilka märken var representerade, vilka är årets stora nyheter, modeller, tekniska innovationer, och vilka förväntningar har de inför den kommande mässan i Basel?