Share

cover art for 23. Våra mål hösten 2016 - Hur sätter man upp mål?

Den Friska Wargen - Warg och Frisk

23. Våra mål hösten 2016 - Hur sätter man upp mål?

Hej vänner! Här kommer ett nytt avsnitt där vi pratar om hur man sätter upp mål och vad våra mål är för hösten 2016. Glöm inte följa vår FaceBook sida Den Friska Wragen. Kram, Ida & Viktor

More episodes

View all episodes

 • 75. 75. Tankens kraft

  37:40
  Denna veckans podd pratar vi om veckan som varit. Vi går även in på djupet och pratar om meditation och hur man kan nå dit man vill genom bara tankens krafter. The Secret! Sen svävar vi iväg haha! Bra podd
 • 74. Back to school

  42:21
  Det vi pratar om den här veckan är vad som hänt i veckan. Samt våran skolgång. Viktor berättar om åren då han kände att han inte passade in i skolan och gick sin egen väg. I en liten stad är det ofta svårt och man inte hur man ska ibland handskas med kommentarer och allt vad folk säger. Men vi hjälper däremot er som lyssnar att höja er egen självkänsla och se till att man kan lyckas med precis vad man vill!
 • 73. #METOO part two

  33:04
  Hur har Viktor haft det i Sri Lanka på sin surfresa, varför kommer han hem till en iskall lägenhet och hur taggad är egentligen Ida på sin dansshow med MTV, det får ni höra i veckans podd! Dessutom slår vi ett starkt slag för #METOO kampanjen och att man aldrig ska vika sig. Ett otroligt viktigt ämne som måste belysas.
 • 72. #METOO

  36:27
  Denna veckan poddar vi från 2 olika håll då Viktor är på Sri Lanka och surfar ovh Ida är kvar i kalla Sverige. VI pratar om #metoo och våra erfarenheter. Så viktigt initiativ som vi verkligen tycker alla borde lyfta. Hoppas ni gillar podden! Puss, Ida och Viktor.
 • 72. Döden

  33:00
  Vi pratar om en sak som många tycker är rätt jobbig att prata om nämligen döden. Men ibland måste man kunna fejsa sina egna känslor och även prata om det som är jobbigt! Fast däremot är avsnittet väldigt roligt ocksånär Ida kommer in och pratar om sina grannar haha! Ett helt klart intressant avsnitt. 
 • 71. Meningen med livet

  41:10
  I veckans podd avsnitt pratar vi om vad meningen egentligen är med livet. Varför går vi upp varje dag och skapar oss ett liv? Vilka förutsättningar utgår man ifrån och hur har vi gjort för att kunna maximera våra liv och fortfarande kunna njuta. Eller kan man ens njuta av det livet vi lever i och med stressen och att ständigt vara överallt på tusen ställen. Att bygga ett kreativt spännande liv för någon annan. Vad är det egentligen? Och kommer man ihåg sina minnen lika bra även fast man utgår ifrån en kameralins?
 • 70. Kroppskomplex och mer musik

  32:46
  I veckans avsnitt pratar vi om Idas nya musik och att det är mer på gång. Vi pratar även om kroppskomplex och att det hänger ihop med mycket som varit jobbiga i våra liv. Ett extremt viktigt avsnitt! Kram Ida & Viktor
 • 69. Idas låt och övernaturligheter

  52:30
  Äntligen en ny podd! Vi pratar om allt och inget, Idas nya låt som är så jävla bra! Samt vad som hänt under veckan och övernaturligheter.
 • 68. Singel!

  36:06
  I veckans podd pratar vi om vad som hänt i veckan! Ida berättar om sin nya singel som faktiskt släpps idag. Gå in och kolla på Spotify och sök på Ida Warg - Set sails I slutet får ni även höra en sant eller falskt där vi drar sanna eller falska påståenden om varann 😃 Riktigt underhållande!