Share

cover art for 434. Läppläsare

Wahlgren & Wistam

434. Läppläsare

 Beyonce och Bianca, två Queen B. En självmordsbergodalbana och en bubblig båtresa. En hotellportier som suger på tår. Vad kostar Loreens rökmaskin? Och vilken kändis vill vi INTE träffa? Hur reagerar Pernilla på dåligt kaffe? Och är läppläsare det nya trendyrket?

More episodes

View all episodes

 • 496. Kuddkrig

  56:58
  Sofia är bankrutt, har blivit lämnad och skönhetsopererat sig. Pernilla utövar sömnturism i Palma. Kids tjej har haft syrainbrott. Varför är det schampo överallt? Kommer Vänner till Pernillas bröllop? Kommer Sofia skaffa sig en luden vän? Och Emma sjunger betydligt bättre än både en berusad Ingrid, och Sofia… 
 • 495. Klingra

  55:12
  Ett försenat avsnitt för Pernilla har kristaller som är på vift. Inspelat i solneggången på Sandhamn. Vi pratar om bröllop no.1 med tårar av glädje och sorg. Passa på att ta en Sälfie i sommar. Sofia har sagt adjö till sitt hus. Falkenberg stadsteater får hybris. Nya lagar vi gillar. Och är det dags för Pernilla att vara föräldrarledig?
 • 494. Porr-Fia

  51:24
  Ett par är otrogna….med varandra. Är Pernillas pool cool? Borde vi börja spela Candy Crush för att bli rika? Är giraffer gay? Och vad hände när Pernilla tittade på porrfilm med sina vänner?  Varför ville Julia Franzen gå på toaletten i tv? Så många frågor… Svaren får du i senaste avsnittet av vår lilla podd. Dessutom får du reda på vad som gömmer sig på sjätte våningen i varuhuset där du köper dig en man.
 • 493. Arglistan

  51:16
  Allsångsdrottningen är på dåligt humör. Vi gör en lista och börjar bearbeta. Fotografera din mat så blir allt godare. Borde alla bära folkdräkt? Och hur ska Sofia hantera Magnus flyttstress? 
 • 492. Papptallrik

  52:09
  Vi firar midsommar och uppmanar alla att sänka ribban. Vi skrollar bort 13,6 år av våra liv. Behöver vi ta tillbaka ”dumtelefonen”? Taylor Swift orsakar jordbävning. Sofia är flytt-naiv och vi vill ha sol, vind och vatten NU! 
 • 491. Farväl

  01:01:13
  En ljus sorg och en vackert farväl. En begravning där Hans fick sista ordet. En kommer och annan lämnar. Hur får du dina barn att berätta vad som hänt under dagen? Kommer Pernilla få veta vad Dino och Sammy skäller om? Sofia fäller en tår och fylls av tacksamhet. Carpe Diem.
 • 490. Skryt

  50:04
  Pernilla smiter iväg till Spanien och skryter om sin matlagning. Sofias hus överlevde 18-års festen. Martina Haag blir kidnappad med en helikopter. Studentflaken sprutar hej vilt och Bianca sjunger om ”The Boys in the sea”. Att varför inte ta med sig ett sex-kit för att försäkra sig om utgången. 
 • 489. Skogsrädd

  01:10:46
  Vi poddar ifrån Olivers restaurang Olli och Sofia får lära sig vett och etikett i det italienska köket. Jerry Seinfeld ger tips till ett bra liv. Vi provar ut fantastiska tärnklänningar, och konstaterar att spanjorer slarvar med saltet. En pappa upptäcker sin dotter på OnlyFans. Vi konstaterar att vi har ”töntiga” strumpor. Och funderar på om barn med svans är normalt. 
 • 488. Mogna Musor

  57:57
  Vår tid är här! Gammal är det nya unga. Någon har byggt bo i Pernillas sovrum. Vilken era är Sofia och Pernilla? Taylor Swift imponerade och levererade. Frimärken som doftar nybakta kanelbullar. Behövs pappaplatser på bussen? Vart gör det ondast att bli stucken av ett bi? En gin och tonic framkallade både tårar och skratt. Bör Sofia omvärdera sin syn på medium?