Share

cover art for 367. Lögner

Wahlgren & Wistam

367. Lögner

Har Sofia varit förälskad i en kvinna? Och är hon avundsjuk på Pernillas framgång? Sofia har genomgått ett lögndetektortest med Dr Volyk från True Love. Pernilla skrev frågorna. Det blev svettigt. Skönhetsoperationer och Disneyland. Är Pernilla påväg att gå in i väggen? Eller är det hennes nya husväggar som kommer. Pernillas jackor invaderar Lidingö. Och en näsa luktar skaldjur.

More episodes

View all episodes

 • 463. Fyra årstider

  57:00
  Roliga killar och Silent Walking. När slutade det visslas efter oss? Sexroboten Ryan Gossling och Olivers härliga QR-kod. Whamageddon och dom nya tecknen på otrohet. Greys Anatomy och världens vackraste man. Ord som tar slut och en Happy Ending som inte har ett.
 • 462. Stående Ovationer

  01:04:03
  Middag med kungen, blodsoppa och Pokemon på Tiffanys. Varför ringer Sofia på Pernillas dörr mitt i natten? En begravning med nallebjörnar och en cykel på köpet. Besök era föräldrar i tid och varför skulle Pernilla arresteras?
 • 461. Girl Math

  56:16
  Girl Math och konsten att köpa på sig många brudklänningar. ”Mick Jagger” och ”Keanu Reeves” fiskar pengar av 60-åriga damer. Solna kommun svettas. Dricka sperma eller bröstmjölk? Valet är lätt. Är det ok att ammas andras barn? Bilder att runka till, i allas telefoner. Synliga bröstvårtor och bastututtar. Gunilla Persson rappar och ett bibliotek får respekt
 • 460. Hälsningar från Paradiset

  59:20
  Skaldjurskväll på ett nytt sätt. Har Pernilla varit en bergsget i ett tidigare liv? Konsten att hälsa på en haj. Aggressiva krabbor och kärleksbrev från förr. Kändisar med valpar och sponsrade barn. Och kommer Sofias dröm om ett ” träningspiller” bli verklighet?
 • 459. På Turné

  47:47
  Vi spelade in veckans avsnitt i logen mellan två underbart härliga livepoddshower. Tack alla underbara poddizar som kom och skrattade med oss. Och självklart spelar vi upp lite vad som hände på scenen. Det blev dans, sång och och besök av våra dansande män. 
 • 458. Mombies.

  52:42
  Är det roligare att vara blondin? Är Pernilla Sveriges Madonna? Det är slutsnyltat för två Italienska bröder? Varför får Christian inte åka tunnelbana? Sofia ska klä ut sig till ett tonårsrum och vi laddar inför podshowen. Och så kikar vi in Pernillas kylskåp.
 • 457. Patrik

  55:01
  Vem är Patrik? Och vem av oss är det han retar sig på. Vi minns Lasse Berghagen och pratar om vår trappfobi. Att drunka men samtidigt överleva. Vad hände med Pernillas stjärna i Walk of Fame? Borde vi skicka in en ny ansökan? Är det ok att paxa parkeringsplatser? Och hur är egentligen Pernilla i trafiken?
 • 456. Tacksamhet

  01:05:22
  Kaos på NK och Sofia tar blommor från en begravning. Är svenskar världens sämsta publik? En gravlax är lik mammas Fiffi. Oliver gästar Biancas talkshow och pratar om sin uppväxt. Sofia gråter i bilen. Vad är det som händer världen! Väntar livet som DINK runt hörnet? Ryan är arg på Bryan. En puss på 6 sekunder och önskan om att se ut som Nicki Minaj. 
 • 455. Rosa tårar

  54:04
  En rosa butik tar form. Pernilla lyssnar på Bianca i smyg. Är det ok att vara osminkad på röda mattan? Sofia har ett trauma som ventileras varje oktober. Zlatan har fått nej och Prada åker till månen. Och folköl förvandlas starköl. Och vi har fått Mail från kattmördaren.