Share

Vita Gula Blå


Latest episode

 • 3. David (Tuppen) Fredriksson

  53:24
  En försäsong som innehållit både toppar och dalar summeras inför den stundande säsongsstarten!Denna gång är Carl och Jonas inte ensamma då finfrämmat var på besök. David (Tuppen) Fredriksson som vanligtvis syns till i HVTV Live, gästade podden med sina egna intressanta åsikter på HV71. Både ur supporter-perspektiv men även som tidigare professionell spelare har David varit involverad i HV71.I avsnittet diskuteras följande:Försäsongen hittills.Popovic hårtork!Golfrundor med Johan Åkerman i norra Frankrike.HV:s genom åren ifrågasatta Special Teams.Allt detta och mycket mer utlovas i ett sprängfyllt avsnitt med Tuppen. Det är inte långt kvar till seriepremiären mot Linköping HC. Ladda upp och snöra på er hockey-suget med det tredje avsnittet av Vita Gula Blå!

More episodes

View all episodes

 • 2. Svårhanterlig Optimism..

  01:09:32
  Första isträningarna av i HV71:s försäsong är genomförda. Ett grundspel är mitt sitt eget skapande under uppsyn av den nya "orutinerade" tränartrion. Trots en hittills väldigt begränsad mängd dokumentering från HV71:s träningar så ger Carl Andersson och Jonas Ragnarsson sina första tankar från den så populära "ispremiären". I avsnittet diskuteras:Laguppställningarna i första träningsmatchenDen gemensamt solklara genombrottsmannen3 intressanta ifrågasättande påståenden från Carl och JonasBobby Nardellas nya teskeds-namnKan man börja se mer optimistiskt på föreningens nära framtid, eller måste den tuffa realismen om tuffa år som bottenlag läggas som en blöt filt över Jönköping. Skapa din egen åsikt tillsammans med oss i det andra avsnittet av Vita Gula Blå! Välkommen till den underbara hösten och HV71:s säsong 2023/2024!
 • 1. En Nystart!

  01:01:14
  HV71:s kommande säsong blir avgörande för klubbens framtid. Carl och Jonas letar efter den röda tråden i det första avsnittet av Vita Gula Blå!I avsnittet diskuteras:Vad klubben tar med sig från 22/23.Det stora utropstecknet!Den saknade ledaren som är på väg in i klubben.Hur tänkte man kring årets orutinerade tränartrojka?Varmt välkomna till det första avsnittet av Vita Gula Blå PodcastFeedback tas gärna emot på:Carl.00@outlook.comJragnarsson@hotmail.comFölj oss på Twitter:CarlJKPGjonasragnarsson