Share

Visma Enterprise Talks

Aktuella ämnen inom lön, HR och Workforce Management.


Latest episode

 • 4. Hållbar utveckling på jobbet kräver modiga beslut

  19:30
  Hållbar utveckling är temat i fjärde avsnittet. Många av oss gör en hel del hemma dagligen, men vad händer på jobbet? Vad kan ditt löne- och HR-system bidra med till hållbarhetsrapporteringen i företaget? Medverkar gör Douglas Aurell, Sustainability-, Compliance- & Data Protection Manager och Sara Gustafsson, Analytics & Automation Initiatives Manager på Visma Enterprise. Värd: Catarina Söderlund

More episodes

View all episodes

 • 3. Vi djupdyker "upp" i molnet

  20:18
  Årets första poddavsnitt är äntligen här och vi gör en djupdykning i molnet. Möt Kerstin Pfeilschifter, lönespecialist på Atrium Ljungberg och Mattias Westberg, SaaS-owner på Visma Enterprise, i ett samtal om fördelarna med att ha sitt system som molntjänst. Vi pratar om säkerhet, hållbarhet, kostnader och framtiden. Välkommen att lyssna! Värd: Catarina Söderlund.
 • 2. Hackad – inte om utan när!

  25:27
  Andra avsnittet handlar om cybersäkerhet, så att vi kan bli säkra användare både på jobbet och privat. Medverkande: Henrik Andersson, säkerhetsansvarig Visma Enterprise och Per Olsson, säkerhetsrådgivare i Vismakoncernen. Värd: Catarina Söderlund.
 • 1. Att arbeta med lön

  36:05
  Första avsnittet av Visma Enterprise Talks handlar om hur det är att arbeta med lön i Sverige idag. Medverkande: Zennie Sjölund, branschansvarig Lön Srf Konsulterna och Sofia Gerstenfeld, vd Visma Enterprise. Värd: Catarina Söderlund.