Share

Vi mår skit

Syftet med vår podcast är att vara en överlevnadsguide för de som går i gymnasiet och upplever jobbiga situationer.  Vi vill finnas där för våra lyssnare när de behöver vägledning med kärlek, relationer, alkohol, skolan och allt däremellan som...


Latest episode

 • 8. 8. Vi mår skit går i graven "The Sexy Way"

  31:15
  TACK TACK TACK. Det här är inte sista gången ni hör av oss tillsammans. Vi ÄLSKAR er. Njut nu av ett sista avsnitt med oss och skratta åt alla sjuka sexhistorier. Ni ÄGER snuskfior!!

More episodes

View all episodes

 • 7. 7. KASTA HONOM PART 2

  29:50
  I detta avsnitt svarar vi på era frågor och berättar en hemlighet för er! puss på klitoris puss på penisen <3
 • 6. SEXUELLA TRAKASSERIER

  42:23
  I dagens avsnitt pratar vi om sexuella trakasserier som både vi och ni har varit med om. Vi väljer att ta upp detta eftersom vi vill få upp ämnet på tapeten. Detta är våra åsikter och erfarenheter och inte baserat på någon expertis.
 • 5. KILLAR VS TJEJER

  27:31
  Heej alla våra underbara lyssnare, i dagens avsnitt pratar vi om killar vs tjejer när det kommer till hur vi beter oss. Hoppas ni gillar avsnittet.Puss på klitoris och penis från oss!
 • 4. 4. "JAG HAR ALDRIG"

  30:08
  Har Madde haft en fyrkant? Har Jennifer varit otrogen? Har vi spytt i lokaltrafiken? Har Jennifer en könssjukdom? Hoppas ni gillar avsnittet, puss på penis, puss på klitoris!
 • 3. 3. VÅRA LYSSNARES FÖRDOMAR

  37:50
  Vad hände Madde i helgen? Kan Madde inte prata om sex med Jennifer? Gulligt dum & snyggt smart? Har Madde & Jennifer ADHD? Är Jennifer ett rikemansbarn?
 • 2. 2. Mens ånga & cravings

  31:01
  Denna vecka snackar vi om MENS, och all dess former. PMS, cravings, humör svängningar, smärtor och även fiffi-hygien! Välkomna även Gunnel & Maritta!!