Share

cover art for 29. Kroppskärlek oberoende av ålder - med en pantertant i leopard

VIKTIGT!

29. Kroppskärlek oberoende av ålder - med en pantertant i leopard

Season 2

Veckans gäst är läraren och instagramprofilen Anna Perlestam, som på sitt instagramkonto @en.pantertant.i.leopard delar med sig av personliga inlägg om kroppspositivism och åldrande. En podd från Aller media.

More episodes

View all episodes

 • 32. SISTA AVSNITTET: My & Erik siar framtiden

  01:25:34
  Det har blivit dags för det sista avsnittet av podden VIKTIGT! och äntligen är Erik Hemmingsson tillbaka för ett extra långt samtal där han och My knyter ihop säcken och pratar om själva podden, och siar om framtiden och hur de hoppas att tjocka kommer att bli bemötta i vården och i samhället. En podd från Aller media.
 • 31. Ätstördhet inom elitidrotten med Fot-Anders

  01:01:18
  Veckans gäst är Anders ”Fot-Anders” Nordström, som hjälper folk med deras fötter och löpteknik. Han berättar i avsnittet om sina erfarenheter av kroppssyn och ätstörningar inom elitidrotten, och det blir också en del snack om vad manlighet är för honom. Anders finns på Instagram under namnet @fotandersbypluspraktik. En podd från Aller media.
 • 30. Biggest loser med Zandra Östergren

  52:57
  Gäst i podden denna veckan är Zandra Östergren. Hon var för några år sen med i Tv-programmet Biggest Loser i hopp om att det skulle hjälpa henne att gå ner i vikt, men i själva verket fick det väldigt mörka konsekvenser. En podd från Aller media.
 • 28. Intuitivt ätande med Daring Fat

  54:25
  My gästas av matcoachen Ann E. Fullerton. Ann blev introducerad till intuitivt ätande av sin terapeut efter att under flera årtionden ha lidit av ätstörningar och misslyckade bantningsförsök. Nu använder hon det hon lärt sig till att hjälpa andra i liknande situationer. Instagram: @daringfat. En podd från Aller media.
 • 27. Helhetshälsa med PT-Fia

  55:59
  Veckans gäst i podden är Sofia ”PT-Fia” Ståhl. Hon är programledare, föreläsare, författare, personlig tränare och influencer med hälsa i fokus och har podcasten ”Ofiltrerat”. I avsnittet delar hon med sig av sina tips om hälsa och välmående och svarar på lyssnarfrågor. En podd från Aller media.
 • 26. Uppnå matfrihet

  38:04
  My går igenom frågor hon fått om hälsa och vad MatFri är och hur det fungerar. Hur blir man frisk utan att banta och hur uppnår vi hälsa med matfrihet? En podd från Aller media.Länk till MatFri:https://linktr.ee/mywesterdahl
 • 25. Tvärtomdieten

  55:23
  I dagens avsnitt gästas My av Helena som driver bloggen och instagramkontot Tvärtomdieten, som handlar om intuitivt ätande. Att äta intuitivt handlar om att lyssna på kroppens signaler, och det berättar hon mer om i dagens avsnitt. En podd från Aller media.Länk till MatFri:https://linktr.ee/mywesterdahl
 • 24. Att leva med ätstörningar med Hanna Wirdegård

  01:10:37
  Dagens gäst är författaren och föreläsaren Hanna Wirdegård som är aktuell med boken ”Varför blir jag aldrig fri?”, om hur det är att leva med ätstörningar i vuxen ålder. En podd från Aller media.Länk till MatFri:https://linktr.ee/mywesterdahl