Share

cover art for Ville Rekdal-scener, RBKs problem og sykkelfeber

VG Sporten med Brenne og Borud

Ville Rekdal-scener, RBKs problem og sykkelfeber

Ep. 134

Kjetil Rekdals oppførsel var surrealistisk da han ledet Start mot AaFK, men også skadelig for klubben. Vi diskuterer om Eirik Horneland var for ærlig etter serieåpningen. Det samme gjelder nok også Richard Jansen, som kalte LSKs trener for et rasshøl. Også rekker vi litt sykkel på tampen også. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsent Magne Antonsen.

More episodes

View all episodes

 • 139. Sverige-kampen, EM-håp og godt valg

  24:45
  Vi er tilbake etter Norges gode kamp mot Sverige. EM-optimismen er høy, til tross for vrient utgangspunkt. Også har vi begynt å glede oss til VM i friidrett. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsent Magne Antonsen.
 • 138. Sommerpod med Carlsens bykrangel, VAR-diskusjon og Tour de France

  38:23
  Eirik Borud og Øyvind Brenne drar gjennom de heteste temaene før sommerdvalen slår inn. Produsert av Andreas Gjellebæk Sverdrup.
 • 137. Trøblete TV-valg til CL-finalen, Fagermos gullkurs og Thorstvedts beklagelse

  31:28
  Champions League-finalen mellom Liverpool og Tottenham sendes på to kanaler samtidig og vi sliter med å velge. Vi snakker om flaggplanting, unnskyldinger og litt om U20-VM. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsent Magne Antonsen.
 • 136. Bendtner-problem og slik times en Champions League-finale

  29:56
  Enorme semifinaler i verdens beste klubbturnering er spilt siden sist, mens Premier League er avsluttet. Vi diskuterer innspurten og ser frem mot finalene. Ole Gunnar Solskjærs utfordringer diskuteres også, samt at vi stiller spørsmål rundt de to kanskje største profilene i Eliteserien: Nicklas Bendtner og Magnus Wolff Eikrem. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsent Andreas Gjellebæk Sverdrup.
 • 135. Solskjærs forvandling, RBK-trøbbel og merkelig skiutlysning

  39:56
  Ole Gunnar Solskjærs merkelig reise i England diskuteres etter 2-0-tapet for Manchester City. Vi fyrer opp til Eliteseriens største kamp, og snakker litt om Espen Bjervigs overraskende rollebytte. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsent Magne Antonsen.
 • 133. Best kledd på Ullevaal, seriestart 2019 og underdekket Solskjær!?

  33:15
  Eirik Borud og Øyvind Brenne så Norge - Sverige fra tribuneplass og diskuterer kampen. Jarstein hylles, Bjørn Maars skaper debatt, og vi tar ut laget for fremtidens kamper. Også blir det litt seriestart-prat og selvsagt litt om Ole Gunnar Solskjær. Produsent Andreas Gjellebæk Sverdrup.
 • 132. Zidane-sjokket og Solskjærs jobb

  38:37
  Christina Paulos Syversen og Arilas Berg Ould-Saada snakker om Zinedine Zidanes retur til Real Madrid. Hva får dette å si for Martin Ødegaard? Hvem blir kjøpt? Hvordan gidder han? Også blir det mye om Ole Gunnar Solskjær- inkludert beretning om hvordan det er å jobbe tett på Manchester United-manageren. Programleder Øyvind Brenne. Produsent Magne Antonsen.
 • 131. Heimebane-rør, doping-VM og Solskjærs fremtid

  40:10
  Øyvind Brenne og Eirik Borud er tilbake i Oslo, og går rett i debatt om Heimebane, Norges skisuksess i Seefeld og dopingsaken som ryster idrettsverdenen. Også blir det litt Ole Gunnar Solskjær til slutt. Produsent Magne Antonsen.