Verdens Pinligste Far

Share

Billedkunst

Season 1, Ep. 2

Dette er en historie om en helt almindelig pige og en helt almindelig dreng. De bor samme med deres helt almindelig familie i et helt almindeligt hus i en helt almindelig by. I familien er der en helt almindelig mor og en helt almindelig far. Pigen hedder Freja og er 8 år gammel. Drengen hedder Malte og er 12 år gammel. De går i en helt almindelig skole og har nogle helt almindelig klassekammerater. Og i deres fritid laver de sådan nogle, ja du har gætte det, helt almindelig ting som børn nu en gang laver.

Meeeen… måske skal vi lige gå lidt tilbage til faren. For faktisk er han ikke helt almindelig. Faktisk er han mega pinlig. Og hvis du spurgte Freja og Malte om deres far, ville de helt sikkert sige at han er:VERDENS PINLIGSTE FAR

Så den historie du nu skal til at høre, handler mest af alt om hvor galt det kan gå når faren følger Freja og Malte i skole, og selv glemmer at gå hjem igen.

Support the show


---

Du kan høre mange flere pinlige historier på vores hjemmeside VerdensPinligsteFar.dk , og du følge os på Facebook - eller det er mest til dine forældre som har brug for at vide det, og derinde kan I også skrive en besked til os hvis du kunne lide vores historie.

Støt arbejdet med at lave Verdens Pinligste Far her

More Episodes