Share

cover art for 728. Vattnet Går - Lisa Nylén, 'Att föda i vatten' (Repris)

Vattnet går

728. Vattnet Går - Lisa Nylén, 'Att föda i vatten' (Repris)

More episodes

View all episodes

 • 752. Vattnet Går: "Jag har aldrig mått så illa i hela mitt liv!" (Repris)

  01:13:15
  När Malin blev sugen på laktrist förstod hon att hon var gravid trots att gravditetstester visade negativt! Malin Gramer led också av hyperemesis gravidarum under båda sina graviditeter, det och mycket mer pratar vi om med denna härliga programledare. Programledare är Nina Campioni och barnmorskan Gudrun Abascal är som vanligt med!
 • 751. VG-ploggen - 'Förstoppning och urinvägsinfektion'

  06:13
  Tiden efter förlossning kan vara kantad av diverse bieffekter som inte alls känns särskilt roliga - förstoppning och urinvägsinfektion är två av dessa saker och det tar vi upp denna vecka. Nina Campioni är programledare. Repris.
 • 750. Barnet Går - Emily Kind, "Livet i funkisfamiljen med Downs Syndrom" (Repris)

  07:51
  Att få ett barn med Downs syndrom är ovanligt – och ännu mer ovanligt är det att få två barn med syndromet. Vi möter Emily Kind som är mamma till fyra söner varav två har Downs Syndrom. Hur ser vardagen ut hemma, vad har varit jobbigt och utmanande och vad har varit alldeles underbart och lärorikt? Emily berättar ärligt och vackert om livet hos dem. Programledare är Nina Campioni. Repris. 
 • 749. Vattnet Går - Emily Kind, "Jag är stolt mamma till två barn med downs syndrom" (Repris)

  01:16:26
  Att få ett barn med Downs syndrom är ovanligt – och ännu mer ovanligt är det att få två barn med syndromet. Vi möter Emily Kind som är mamma till fyra söner varav två har Downs Syndrom. Hur var det att få barn med detta syndrom som så många är så rädda för och hur funkar livet i funkisfamiljen? Emily berättar också om sina förlossningar förstås! Programledare är Nina Campioni. Repris.
 • 748. VG-ploggen - 'Hud mot hud - varför då?'

  05:07
  Ditt barn är fött och du ska plötsligt lämnas ensam med hen för att finna lugnet och lära känna varandra. Vad är då viktigt att tänka på - Nina Campioni reder ut det hela. Repris.
 • 747. Barnet Går - 'Hur förbereder jag mig för första natten utan bebis?' (Repris)

  54:49
  Hur ska jag göra med min svärande sexåring, orkar jag ett till barn när vi inte lever jämställt och hur kan jag förbereda mig själv på första natten utan min bebis? De och fler frågor tar vi upp denna vecka i Barnet Går frågepodd. Experten Paulina Gunnardo svarar på dina frågor! Nina Campioni programleder. Repris.
 • 746. Vattnet Går - Siri Barje, "Att föda är så jävla coolt!" (Repris)

  53:21
  Välkommen måndag och välkommen till ett nytt härligt avsnitt - denna vecka med underbart inspirerande kocken och författaren Siri Barje - vi pratar om den bottenlösa sorgen vid missfall och om hur Siri tog lärdom av sin första förlossning och gjorde helt tvärtemot vid sin andra. Repris.
 • 745. VG-ploggen: Missa inte efterkontrollen

  05:37
  Efterkontroll - kan det verkligen vara viktigt? Ja! För det är här man snabbt kan snappa upp eventuell nedstämdhet och problematik efter förlossningen! Nina Campioni är programledare.
 • 744. Barnet Går - "Vad gör jag om någon är elakt mot mitt barn?"

  31:16
  Vad gör jag när andra barn är elaka mot mitt barn? Hur gör jag överlämnandet i föräldraledigheten så smidig som möjligt för mitt barn och varför vaknar och skriker mitt barn hela tiden? Dessa och många andra av era lyssnarfrågor svarar Paulina Gunnardo på nu! Programledare är Nina Campioni.