Share

cover art for 722. Vattnet Går - Markiz Tainton, "Det var det svåraste jag någonsin gått igenom men jag klarade mig ut på andra sidan" (Repris)

Vattnet går

722. Vattnet Går - Markiz Tainton, "Det var det svåraste jag någonsin gått igenom men jag klarade mig ut på andra sidan" (Repris)

Matkreatören Markiz Tainton värmer oss med sin bubbliga energi och får programledaren Nina Campioni att både skratta och gråta. Hur är det att förlora ett barn, vad gör det med en människa och hur kommer man vidare.

More episodes

View all episodes

 • 748. VG-ploggen - 'Hud mot hud - varför då?'

  05:07
  Ditt barn är fött och du ska plötsligt lämnas ensam med hen för att finna lugnet och lära känna varandra. Vad är då viktigt att tänka på - Nina Campioni reder ut det hela. Repris.
 • 747. Barnet Går - 'Hur förbereder jag mig för första natten utan bebis?' (Repris)

  54:49
  Hur ska jag göra med min svärande sexåring, orkar jag ett till barn när vi inte lever jämställt och hur kan jag förbereda mig själv på första natten utan min bebis? De och fler frågor tar vi upp denna vecka i Barnet Går frågepodd. Experten Paulina Gunnardo svarar på dina frågor! Nina Campioni programleder. Repris.
 • 746. Vattnet Går - Siri Barje, "Att föda är så jävla coolt!" (Repris)

  53:21
  Välkommen måndag och välkommen till ett nytt härligt avsnitt - denna vecka med underbart inspirerande kocken och författaren Siri Barje - vi pratar om den bottenlösa sorgen vid missfall och om hur Siri tog lärdom av sin första förlossning och gjorde helt tvärtemot vid sin andra. Repris.
 • 745. VG-ploggen: Missa inte efterkontrollen

  05:37
  Efterkontroll - kan det verkligen vara viktigt? Ja! För det är här man snabbt kan snappa upp eventuell nedstämdhet och problematik efter förlossningen! Nina Campioni är programledare.
 • 744. Barnet Går - "Vad gör jag om någon är elakt mot mitt barn?"

  31:16
  Vad gör jag när andra barn är elaka mot mitt barn? Hur gör jag överlämnandet i föräldraledigheten så smidig som möjligt för mitt barn och varför vaknar och skriker mitt barn hela tiden? Dessa och många andra av era lyssnarfrågor svarar Paulina Gunnardo på nu! Programledare är Nina Campioni.
 • 743. Vattnet Går - Märta Stenevi, "Vattnet gick mitt i våffelkön!"

  56:03
  Ingen mindre än Miljöpartiets före detta språkrör Märta Stenevi podden och berättar både om sina förlossningar, om livet som bonusmamma och om partiets tankar om förlossningsvården. Det blir spännande. Programledare är Nina Campioni. Repris.
 • 742. VG-ploggen - Den nyföddes första stadier (Repris)

  04:29
  När en liten liten bebis kommer ut i världen går hen igenom ett gäng stadier - i stort sett alla barn går igenom de här stadierna och vi går igenom dem tillsammans. Programledare är Nina Campioni. Repris från 2021. Repris.
 • 741. Barnet Går - Sandra Beijer, "Allt var mycket jobbigare än jag trott" (Repris)

  30:07
  När Sandra Beijer blev förälder var det inte den där drömstarten och rosa myset som många drömmer om - det var kämpigt och Sandra blev deprimerad och hade dubbla känslor kring sitt föräldraskap, hon som inte ens ville bli mamma egentligen. Vi pratar om dessa känslor och tankar och hur man kan ha dem samtidigt som man älskar sitt barn. Programledare är Nina Campioni och expert är Paulina Gunnardo. Repris
 • 740. Vattnet Går - Sandra Beijer, "Jag ville inte bli mamma" (Repris)

  42:15
  Vattnet Går möter författaren, bloggaren och tv-producenten Sandra Beijer i ett öppenhjärtigt samtal om föräldraskapet, är det för alla? Hur tacklar man alla nyfikna följare som inte alltid respekterar privatlivet och vad var Sandras största gravidcraving? Det ska vi snacka om nu! Välkommen! Programledare är Nina Campioni. Repris.