Share

cover art for 720. Barnet Går - Jessica Lasses, "Ska ni bråka med några, bråka med oss föräldrar"

Vattnet går

720. Barnet Går - Jessica Lasses, "Ska ni bråka med några, bråka med oss föräldrar"

Hur blev jag som förälder? Blev det som jag tänkt? Influencern Jessica Lasses gästar oss och berättar om hur hon är som förälder och hur hon vill vara. Programledare är Nina Campionil

More episodes

View all episodes

 • 749. Vattnet Går - Emily Kind, "Jag är stolt mamma till två barn med downs syndrom" (Repris)

  01:16:26
  Att få ett barn med Downs syndrom är ovanligt – och ännu mer ovanligt är det att få två barn med syndromet. Vi möter Emily Kind som är mamma till fyra söner varav två har Downs Syndrom. Hur var det att få barn med detta syndrom som så många är så rädda för och hur funkar livet i funkisfamiljen? Emily berättar också om sina förlossningar förstås! Programledare är Nina Campioni. Repris.
 • 748. VG-ploggen - 'Hud mot hud - varför då?'

  05:07
  Ditt barn är fött och du ska plötsligt lämnas ensam med hen för att finna lugnet och lära känna varandra. Vad är då viktigt att tänka på - Nina Campioni reder ut det hela. Repris.
 • 747. Barnet Går - 'Hur förbereder jag mig för första natten utan bebis?' (Repris)

  54:49
  Hur ska jag göra med min svärande sexåring, orkar jag ett till barn när vi inte lever jämställt och hur kan jag förbereda mig själv på första natten utan min bebis? De och fler frågor tar vi upp denna vecka i Barnet Går frågepodd. Experten Paulina Gunnardo svarar på dina frågor! Nina Campioni programleder. Repris.
 • 746. Vattnet Går - Siri Barje, "Att föda är så jävla coolt!" (Repris)

  53:21
  Välkommen måndag och välkommen till ett nytt härligt avsnitt - denna vecka med underbart inspirerande kocken och författaren Siri Barje - vi pratar om den bottenlösa sorgen vid missfall och om hur Siri tog lärdom av sin första förlossning och gjorde helt tvärtemot vid sin andra. Repris.
 • 745. VG-ploggen: Missa inte efterkontrollen

  05:37
  Efterkontroll - kan det verkligen vara viktigt? Ja! För det är här man snabbt kan snappa upp eventuell nedstämdhet och problematik efter förlossningen! Nina Campioni är programledare.
 • 744. Barnet Går - "Vad gör jag om någon är elakt mot mitt barn?"

  31:16
  Vad gör jag när andra barn är elaka mot mitt barn? Hur gör jag överlämnandet i föräldraledigheten så smidig som möjligt för mitt barn och varför vaknar och skriker mitt barn hela tiden? Dessa och många andra av era lyssnarfrågor svarar Paulina Gunnardo på nu! Programledare är Nina Campioni.
 • 743. Vattnet Går - Märta Stenevi, "Vattnet gick mitt i våffelkön!"

  56:03
  Ingen mindre än Miljöpartiets före detta språkrör Märta Stenevi podden och berättar både om sina förlossningar, om livet som bonusmamma och om partiets tankar om förlossningsvården. Det blir spännande. Programledare är Nina Campioni. Repris.
 • 742. VG-ploggen - Den nyföddes första stadier (Repris)

  04:29
  När en liten liten bebis kommer ut i världen går hen igenom ett gäng stadier - i stort sett alla barn går igenom de här stadierna och vi går igenom dem tillsammans. Programledare är Nina Campioni. Repris från 2021. Repris.
 • 741. Barnet Går - Sandra Beijer, "Allt var mycket jobbigare än jag trott" (Repris)

  30:07
  När Sandra Beijer blev förälder var det inte den där drömstarten och rosa myset som många drömmer om - det var kämpigt och Sandra blev deprimerad och hade dubbla känslor kring sitt föräldraskap, hon som inte ens ville bli mamma egentligen. Vi pratar om dessa känslor och tankar och hur man kan ha dem samtidigt som man älskar sitt barn. Programledare är Nina Campioni och expert är Paulina Gunnardo. Repris