Share

cover art for 614. Barnet Går - Maria Hagström, "Jag slipper många konflikter"

Vattnet går

614. Barnet Går - Maria Hagström, "Jag slipper många konflikter"

Journalisten Maria Hagström delar med sig av sina erfarenheter kring att vara självstående mamma. När saknar hon som mest en partner till sitt barn och när är det som allra skönast att rå om sin egen familj? Programledare är Nina Campioni. 

More episodes

View all episodes

 • 663. VG-ploggen - Hur ska jag hantera min rädsla? (Repris)

  07:08
  Hur gör jag för att bli kvitt förlossningsrädslan? Först gäller det att identifiera rädslan, det är ett första steg mot en bra förlossningsupplevelse. Nina Camponi guidar dig genom förlossningsrädslan. Repris från 2020.
 • 662. Barnet Går - Camilla Sjödahl-Essén, "Livet som fotbollsfru kan vara ensamt men vi har fått det att funka"

  16:49
  Välkommen till ett nytt avsnitt där vi möter grafiska designern och "fotbollsfrun" Camilla Sjödahl-Essén. Vi snackar jämställdhet, finns det när ens man är ett fotbollsproffs? Och hur är det att vara mamma i Italien egentligen? Programledare är Nina Campioni. 
 • 661. Vattnet Går - Camilla Sjödahl-Essén, "Jag födde på ett folktomt BB i Italien"

  58:18
  Välkommen till ett nytt avsnitt där vi möter grafiska designern och "fotbollsfrun" Camilla Sjödahl-Essén. Camilla berättar för oss om åderbråck på benen, hur hon födde i en stad i Italien där barnafödandet är ovanligt lågt, hur hennes man Albin hade otrolig tur som hann vara med på båda förlossningarna! Programledare är Nina Campioni och expert är Gudrun Abascal. 
 • 660. VG-ploggen - 'Den viktiga vilan' (Repris)

  03:46
  Tredje trimestern är lika med jobba så mycket som möjligt så att man kan vara ledig sen eller välbehövlig vila och andningspaus? Ja, det är inte helt lätt att få ihop samhällets strukturer med en krävande kropp. Nina Campioni frågar sig om det inte är dags för en före-förlossnings-penning? Avsnittet är en repris.
 • 659. Barnet Går - "Hjälp, mina barn kollar för mycket på skärmar - eller gör de?"

  27:05
  I veckans Barnet Går kör vi Tema Skärmtid, är vi för rädda för skärmarna eller är vi inte rädda nog? Det försöker vi reda ut tillsammans med experten Paulina Gunnardo.
 • 658. Vattnet Går - Maxine Thylin, "Nu ska hon ut!"

  01:39:06
  Vi möter världsmästaren i jiu-jitsu Maxine Thylin som berättar om enormt gravidillamående, en total livsförändring att gå från kampsportare till sängliggande, en utmanade förlossning som ändå kändes som en seger och blev en otrolig upplevelse. Programledare är Nina Campioni.
 • 657. VG-ploggen - Sover du gott? (Repris)

  06:14
  Ett av våra absoluta basbevos är ju sömn och från det att man kissar på stickan så kan den saker bli störd av olika anledningar. Nina Campioni berättar varför och ger tips på hur man kan få en bättre sömn under graviditeten. Repris från 2020.
 • 656. Barnet Går - Frågepodd med experten Paulina Gunnardo (Repris)

  39:38
  Vad tycker experten om 5-minutersmetoden? Hur gör jag med sonen som vägrar säga förlåt? Hur hjälper jag mitt blyga och osäkra barn? Experten Paulina Gunnardo svarar på dina frågor! Programledare är Nina Campioni.
 • 655. Vattnet Går: Elsa Ekman "Det var både läskigt och jättepirrigt!" (Repris)

  43:57
  Poddaren och influencern Elsa Ekman gästar äntligen Vattnet Går och berättar om sina tankar inför föräldraskapet och hur förlossningen gick och hur hon påverkats av att växa upp i en familj med många syskon.Programledare är Nina Campioni och expert är Gudrun Abascal. Repris från 2021.