Share

cover art for 594. VG-ploggen: Det spännande graviditetstestet (Repris)

Vattnet går

594. VG-ploggen: Det spännande graviditetstestet (Repris)

Hur fick du veta att du var gravid? I de allra flesta fallen innebär det kiss på en sticka. Nina Campioni berättar hur det funkar och undrar när vi ska kunna avläsa graviditet genom ett enkelt tumavtryck!! Repris från 2019.

More episodes

View all episodes

 • 690. Vattnet Går - Naomi Flamholc "“Det kan du göra åt din PMS!"

  42:05
  I veckans avsnitt har vi läkaren Naomi Flamholc på plats och nu ska vi prata hormoner, PMS och förklimakterie. Hur funkar våra kroppar, varför vet vi så lite och hur ska vi göra för att må bättre när hormonerna svänger som mest? Välkomna! 
 • 689. VG-ploggen - Det gör förlossningsläkaren (Repris)

  04:21
  Ploggen har nu kommit fram till förlossningsläkaren - vad gör hen och varför hoppas Nina Campioni att du ska slippa träffa på hen? Allt i veckans Plogg!
 • 688. Barnet Går - Experten, 'Så bejakar du ditt barns känslor' (Repris)

  25:15
  Hur gör jag när mitt barn hamnat i bråk på förskolan? Vad ska jag göra med min son som bara säger NEJ till allt? Hur gör jag med elaka svärmor? Och hur stöttar jag min dotter som är extra känslig? Massor av bra och intressanta frågor från dig lyssnare och massor av bra svar från experten Paulina Gunnardo. Programledare är Nina Campioni. 
 • 687. Vattnet Går: Fia Anderberg "Så lärde jag mig älska min kropp i alla stadier" (Repris)

  01:00:17
  Fia Anderberg är influencern som får alla att känna sig okej precis som vi är och hon har tagit oss med på hela hennes gravidresa där vi fått ta del av både tankar om kroppen och de besvärliga förvärkarna. Nu berättar hon hela historien. Programledare är Nina Campioni och med oss är barnmorskan Gudrun Abascal. Programmet är en repris från 2020.
 • 686. Vg-ploggen - Det gör narkosläkaren

  07:00
  Vem är narkosläkaren och vad gör hen? Det tar vi reda på i denna veckas plogg med Nina Campioni.
 • 685. Barnet Går - 'När börjar barn få kompisar?' (Repris)

  33:16
  När börjar barn leka med kompisar? Hur gör jag om mitt barn leker med någon som har dåligt inflytande och hur gör jag om mitt barn inte har några kompisar alls? Paulina Gunnardo och Nina Campioni diskuterar. Repris från 2020.
 • 684. Vattnet Går - Jenny Fors Gentele, “Allt pekade på att det kunde vara en cp-skada”

  01:24:47
  Välkommen till ett nytt avsnitt av Vattnet Går och denna vecka möter vi smyckesdesigner Jenny Fors Gentele som tvingats gå igenom det ingen förälder ska behöva göra, nämligen att sitt barn får en CP-skada på grund av misstag i vården. Hon berättar om deras resa från IVF till att numera vara föräldrar till två barn varav en har en skada som försvårar men på inget sätt hindrar sin framfart och glädje i livet! Programledare är Nina Campioni. 
 • 683. VG-ploggen: Det gör undersköterskan

  03:43
  Det är dags att ta reda på vem och vilka du kan komma att möta under din förlossning och först ut är den otroligt undersköterskan! Vad gör hen och varför? Programledare är Nina Campioni.
 • 682. Barnet Går - Ida Östensson, "Är jag bad enough?"

  07:38
  Hur gör man med det dåliga samvetet som ofta är så överväldigande så fort du blivit förälder? Hur gör vi när vi "tappar det" inför våra barn och har vi för höga krav på oss själva? Borde kanske pappor ha lite mer dåligt samvete än de har? Ida Östensson gästar podden och Nina Campioni är programledare samtidigt som Paulina Gunnardo är expert. Repris från 2022.