Share

Vattnet går

Nina Campioni träffar kända och okända kvinnor som berättar om hur det gick till när vattnet gick. Och alla andra detaljer om sina graviditeter och förlossningar. Från mamma till mamma.


Latest episode

 • 751. VG-ploggen - 'Förstoppning och urinvägsinfektion'

  06:13
  Tiden efter förlossning kan vara kantad av diverse bieffekter som inte alls känns särskilt roliga - förstoppning och urinvägsinfektion är två av dessa saker och det tar vi upp denna vecka. Nina Campioni är programledare. Repris.

More episodes

View all episodes

 • 750. Barnet Går - Emily Kind, "Livet i funkisfamiljen med Downs Syndrom" (Repris)

  07:51
  Att få ett barn med Downs syndrom är ovanligt – och ännu mer ovanligt är det att få två barn med syndromet. Vi möter Emily Kind som är mamma till fyra söner varav två har Downs Syndrom. Hur ser vardagen ut hemma, vad har varit jobbigt och utmanande och vad har varit alldeles underbart och lärorikt? Emily berättar ärligt och vackert om livet hos dem. Programledare är Nina Campioni. Repris. 
 • 749. Vattnet Går - Emily Kind, "Jag är stolt mamma till två barn med downs syndrom" (Repris)

  01:16:26
  Att få ett barn med Downs syndrom är ovanligt – och ännu mer ovanligt är det att få två barn med syndromet. Vi möter Emily Kind som är mamma till fyra söner varav två har Downs Syndrom. Hur var det att få barn med detta syndrom som så många är så rädda för och hur funkar livet i funkisfamiljen? Emily berättar också om sina förlossningar förstås! Programledare är Nina Campioni. Repris.
 • 748. VG-ploggen - 'Hud mot hud - varför då?'

  05:07
  Ditt barn är fött och du ska plötsligt lämnas ensam med hen för att finna lugnet och lära känna varandra. Vad är då viktigt att tänka på - Nina Campioni reder ut det hela. Repris.
 • 747. Barnet Går - 'Hur förbereder jag mig för första natten utan bebis?' (Repris)

  54:49
  Hur ska jag göra med min svärande sexåring, orkar jag ett till barn när vi inte lever jämställt och hur kan jag förbereda mig själv på första natten utan min bebis? De och fler frågor tar vi upp denna vecka i Barnet Går frågepodd. Experten Paulina Gunnardo svarar på dina frågor! Nina Campioni programleder. Repris.
 • 746. Vattnet Går - Siri Barje, "Att föda är så jävla coolt!" (Repris)

  53:21
  Välkommen måndag och välkommen till ett nytt härligt avsnitt - denna vecka med underbart inspirerande kocken och författaren Siri Barje - vi pratar om den bottenlösa sorgen vid missfall och om hur Siri tog lärdom av sin första förlossning och gjorde helt tvärtemot vid sin andra. Repris.
 • 745. VG-ploggen: Missa inte efterkontrollen

  05:37
  Efterkontroll - kan det verkligen vara viktigt? Ja! För det är här man snabbt kan snappa upp eventuell nedstämdhet och problematik efter förlossningen! Nina Campioni är programledare.