Share

cover art for 78. Live från Nashville

Vass Tunga

78. Live från Nashville

För första gången i Vass Tungas historia kör Markiz och Nunu ett insta Live avsnitt. Markiz ska på ett event på Djurgården men vet inte riktigt vart hon har hamnat. Nunu är omringad av pick up-trucks och blir förvirrad i mataffären. Nunu får en fråga som hon inte har hört sen hon var typ 6 år och Markiz bjuder på en snutt av syrrans bidrag till Melodifestivalen. Detta och mycket mer! Välkomna!! 


Ps: stort tack för all kärlek på insta we love you på riktigt!!!

More episodes

View all episodes

 • 81. Public announcement

  55:06
  Markiz och Nunu blickar bakåt mot barndomen och lyfter några favorit minne från tidigare avsnitt. Markiz och Nunu är inte helt överens. Skickar föräldrar fortfarande sina barns vänner till rummet när det är dags att äta och ska man alltid lyssna på polisen? Detta och mycket mer!
 • Food hacks: Så lyckas du med lammet

  11:22
  I veckans avsnitt kryddar vi lammet ordentligt. Dessutom tar vi kol på myten om lammet som smakar tröja med otroliga recept och riktigt bra tips. Välkomna!
 • 80. Skilda vägar del 2

  46:46
  I veckans avsnitt forsätter Markiz och Nunus öppna samtal om livet efter en skilsmässa och svarar på många av lyssnarnas frågor! Happy Friday!
 • Food hacks: Ramadan

  09:08
  I veckan avsnitt lär Markiz oss om ramadan och den underbara maten som äts under månaden. 
 • 79. Skilda vägar

  59:08
  I veckans avsnitt har Markiz och Nunu ett öppet och ärligt samtal kring separation och skilsmässa.
 • Food hacks: Inte bara råa rödlöken

  09:49
  I veckans avsnitt ska ni får bekanta er mer rödlöken. Jag bjuder dessutom på ett kul och enkelt recept på picklad rödlök smackad med antioxidanter! Välkomna!
 • Food hacks: Havreriset

  09:38
  I veckans avsnitt tipsar Markiz om råvaran haveris, ett både gott och klimatsmart alternativ till det vanliga riset. Som alltid får ni också på otroliga recept. Vad sägs om fried rice och en härlig havrerisotto? Välkomna!
 • Food hacks: Falukorven

  08:52
  I veckans avsnitt snackar jag vardagshjälten FALUKORVEN. Ni bjuds på lite historia, tips på smak-kompisar och vilka som är mina favoriträtter med den här underbara körven.