Utenfor

En podcast om utenforskap

 • 11. #Ep 11 - Thomas møter Hanne Indrebø som snakker om utenforskap i kjærlighetslivet

  35:40
  Hvordan er det å ikke bli valgt ut som kjærestemateriale? 1 av 4 menn og 1 av 6 kvinner i 40-årene er barnløse. Noen frivillig, andre valgt bort. Hvordan er den følelsen av å være singel og ingen vil ha deg?
 • 10. #Ep 10 - Thomas møter Mats Bendiksen som bare ønsker å komme i jobb

  40:09
  Alt Mats Bendiksen ønsker er å komme seg ut i arbeidslivet. Han ønsker ikke at det må en inkluderingsdugnad til for å hjelpe ham og andre med funksjonsnedsettelser for å komme ut i arbeidslivet.
 • 10. #Ep 10 - Thomas møter Sindre Remme Strand som forsøker å reise seg etter et tilbakefall.

  20:52
  Det å komme seg ut av rusen er ikke lett. Så hva om du har klart å komme deg ut, du forteller hele verden at du er rusfri, men så går du på en sprekk. Hvordan er det da å reise seg igjen? Denne gangen snakker Thomas med Sindre Remme Strand som forsøker å bygge opp igjen livet etter en sprekk.
 • 9. #Ep 09 - Thomas møter Christian Ellingsen står midt oppe i en stygg mobbesak

  33:32
  Godt nytt år alle sammen! Her kommer episode 9 av sesong 1. Denne gangen møter du Christian Ellingsen som står midt oppe i en stygg mobbesak hvor datteren blir grovt mobbet etter moren hennes gikk bort.
 • 8. #Ep 08 - Thomas møter psykolog Jan-Reidar Stiegler for å snakke om hva følelsene våre prøver å fortelle oss

  33:38
 • 7. #Ep 07 - Thomas møter Frode Rivli som opplevde en massiv omsorgssvikt som liten, men som nå bruker erfaringene sine for å hjelpe andre.

  48:35
  #Ep 07 - Thomas møter Frode Rivli som opplevde en massiv omsorgssvikt som liten, men som nå bruker erfaringene sine for å hjelpe andre. Nå jobber han som erfaringskonsultent i Helse Bergen avd. sjukehuset i Sandviken.
 • 6. #Ep 06 - Thomas møter Morten Sommerbakk som nå bygger opp igjen alle broene han brant.

  38:09
  Morten Sommerbakk skulle bli marineoffiser. Han var gift, hadde en datter og kom fra en god og trygg oppvekst. Men så tok han et valg som skulle endre livet hans for alltid.
 • 5. #Ep 05 - Thomas møter Sølva Nabila Saxelin, en kvinne fra Narvik som konverterte til islam og jobber nå med å hjelpe andre konvertitter.

  53:15
  #Ep 05 - Thomas møter Sølva Nabila Saxelin, en kvinne fra Narvik som konverterte til islam og jobber nå med å hjelpe andre konvertitter. 
 • 4. #Ep 04 - Thomas møter Arild Knutsen - en mann som kunne endt opp som morder, men ble et talerør for de vanskeligstilte.

  33:54
  Han kunne endt opp som morder i ung alder, men heldigvis ble ikke knivstikkingen fatal. I stedet endte han opp med å bli selve talerøret for dem som står på utsiden. Selv kler han seg usynlig for vanlige mennesker, men er lett gjenkjennelig for dem han er til for. Dette er mitt møte med Arild Knutsen.