Share

cover art for Tallslakten i Tylösand 2/4 - Pinus Mugo

Uppgång och Fall

Tallslakten i Tylösand 2/4 - Pinus Mugo

Kommunen anlitar en trädexpert för att ta reda på vad den avverkade skogen är värd. Summan är hisnande och snart kopplas polisen in.


Om du inte vill vänta på nästa avsnitt går det redan nu att låsa upp alla delar genom att bli betalande prenumerant - då får du full tillgång till Uppgång & Fall och alla andra poddar vi gör på Third Ear Studio. Gå in på www.thirdear.studio och välj själv vilken poddspelare du vill lyssna i.

More episodes

View all episodes

 • Trailer - Cyberattacken mot Coop

  02:02
  Det är sommaren 2021. Utanför Coops butiker runtom i landet sätts det upp skyltar som förklarar att butikerna drabbats av en stor IT-störning som slagit ut kassasystemen. Men, det är inte vilken IT-störning som helst. I själva verket handlar det om en riktad attack. Från öst. Och starten på en av de största utpressningsattackerna i världen - någonsin - där Coop kommer att hamna i skottgluggen för ett storpolitiskt maktspel mellan Joe Biden och Vladimir Putin. Vill du lyssna på alla avsnitt redan nu, utan reklam? Bli betalande prenumerant på ThirdEar+ eller hos Podme. Gå in på podme.com eller www.thirdear.studio för att starta din prenumeration.
 • Cyberattacken mot Coop 2/2 - Ett berg av kistor

  29:41
  USAs president Joe Biden är pressad. Han försöker stoppa Revils framfart med diplomati. Men när det inte hjälper, tvingas han kalla in det tunga artilleriet.Vill du lyssna på avsnitten före alla andra, helt utan reklam? Bli betalande prenumerant på ThirdEar+ eller Podme. Gå in på podme.com eller www.thirdear.studio för att starta din prenumeration.
 • Cyberattacken mot Coop 1/2 - Piraterna från öst

  29:09
  Det är en varm sommardag i Näsåker. Utanför byns enda mataffär hänger en skylt: Att Coop tvingats stänga på grund av en stor it-störning. Ingen anar att det här är starten på en av de störstautpressningsattackerna i världen någonsin. Där Coop kommer att hamna mitt i skottgluggen för ett storpolitiskt maktspel mellan Joe Biden och Vladimir Putin. Mellan Kreml och Amerikanska Cybersoldater.Vill du lyssna på avsnitten före alla andra, helt utan reklam? Bli betalande prenumerant på ThirdEar+ eller Podme. Gå in på podme.com eller www.thirdear.studio för att starta din prenumeration.
 • Tallslakten i Tylösand 4/4 - Strandskog eller skräpskog?

  44:20
  En anonym femte man sägs ligga bakom tallslakten i Tylösand. Frågan är: finns han ens?För att få full tillgång till Uppgång & Fall och alla andra poddar vi gör på Third Ear Studio - bli betalande prenumerant. Gå in på www.thirdear.studio och välj själv vilken poddspelare du vill lyssna i.
 • Tallslakten i Tylösand 3/4 - En invasiv art

  29:34
  Ett vittne har lyckats fånga trädslaktaren på bild. Polisen försöker ta reda på vem mannen är. Samtidigt kopplas en erfaren advokat in i fallet och startar ett flerfrontskrig.Om du inte vill vänta på nästa avsnitt går det redan nu att låsa upp alla delar genom att bli betalande prenumerant - då får du full tillgång till Uppgång & Fall och alla andra poddar vi gör på Third Ear Studio. Gå in på www.thirdear.studio och välj själv vilken poddspelare du vill lyssna i.
 • Tallslakten i Tylösand 1/4 - Drömkåken

  36:22
  I Tylösand har hundratals träd försvunnit. Strandskogen har jämnats med marken. Misstankarna riktas mot en äldre herre. Kustortens mest förmögna man. Om du inte vill vänta på nästa avsnitt går det redan nu att låsa upp alla delar genom att bli betalande prenumerant - då får du full tillgång till Uppgång & Fall och alla andra poddar vi gör på Third Ear Studio. Gå in på www.thirdear.studio och välj själv vilken poddspelare du vill lyssna i.
 • Trailer - Tallslakten i Tylösand

  03:47
  Längs Tylösands kust har hundratals träd försvunnit. Kvar finns inte ett enda spår efter skogen. Inte ens stubbarna har lämnats åt slumpen. Men vem ligger bakom skövlingen? Och varför?Du kan redan nu låsa upp alla delar genom att bli betalande prenumerant - då får du full tillgång till Uppgång & Fall och alla andra poddar vi gör på Third Ear Studio. Gå in på www.thirdear.studio och välj själv vilken poddspelare du vill lyssna i.
 • Hollywood VS Pyongyang 2/2

  27:20
  En berättelse om ballonger, Kim Jong Un, och en Seth Rogan komedi som blev början på en internationell diplomatisk kris.För att få full tillgång till den här podden och alla andra program vi gör på Third Ear Studio - bli betalande prenumerant. Gå in på www.thirdear.studio och välj själv vilken poddspelare du vill lyssna i.