Share

Umistelige Mari

Mari og Lajla er bestevenner og gravejournalister. I 20 år har de jaktet på de sterkeste historiene. En dag får Mari en merkelig kløe på armen Med ett er hun og hennes nærmeste kastet inn i en kamp for livet. Nå er de selv blitt den sterke histor...


Latest episode

 • 1. Del 1: - U-u-u-uhelbredelig

  38:42
  Lajla kjenner det krible i kroppen av forventning. Det er 1998, det er sommer, det er fest. Plutselig ser hun henne. En blond åpenbaring på høye hæler. Mari.Tjue år senere er de på et hotellrom i Tønsberg, gravejournalistene, duoen. Aldri har det vært så viktig å vinne en pris som i kveld. Mari sier at armene klør. Lajla hører knapt etter.I denne episoden har du hørt lyd fra Medier 24.

More episodes

View all episodes

 • 2. Del 2: - Tenker du på hvordan det er når jeg er død?

  44:48
  Øystein er Maris mann, hennes livslange kjærlighet. De ble kjærester da de var 11 år. Nå har Øystein fått beskjed om at han og de tre barna skal miste Mari. Først har de noen vanskelige valg å ta, og det gjør de på By Rise-måten.Men plutselig forteller legen til Øystein at han må på sykehuset. EKG-en viser at det er noe feil.
 • 3. Del 3: - Hvem skal være der for meg?

  44:58
  Da Øyvind på 19 skal reise hjem til Trondheim fra Oslo på juleferie, ringer han sin mor, Mari. Hun svarer ikke. På tredje forsøk er det pappa Øystein som tar den. Da får Øyvind beskjeden som gjør at han ikke bare kommer på juleferie, men flytter hjem igjen, umiddelbart. Etter hvert skal Mari forstå at det er mye Øyvind ikke har tatt inn.Og snart nærmer det seg tida for ta nye CT-bilder etter cellegiftkuren.
 • 4. Del 4: MirakelMari, liksom?

  44:15
  - Enn om det på mirakuløst vis har forsvunnet, sier Øystein.- MirakelMari, liksom, spør Mari. Har kreften stanset opp, eller tatt fart? Om en uke skal de få vite svaret. Tror de.Men det er slett ikke slik det skal bli. I stedet skal det bli en av de mest dramatiske ukene i familiens liv siden Mari ble syk.I denne episoden har du hørt lyd hentet fra C Span og Politisk valgkvarter i NRK.
 • 5. Del 5: Feberen stiger

  45:03
  Isolert fra sin egen datter og resten av verden er Mari bekymret. For at hun ikke lenger får behandling. Og for koronaen. Første helga i full isolasjon fyller Øystein 50 år. Har han hatt verre bursdag?Det Øyvind savner mest i isolatet, er sin gode samtalepartner, psykologen. Og når Erna Solberg holder den historiske pressekonferansen, stiger Maris feber.I denne episoden har du hørt lydklipp fra Midtnytt og Dagsnytt 18 i NRK.