Share

cover art for Edderkoppen, mannen og den sprellende hånda

Uforklarlig med Lilli Bendriss

Edderkoppen, mannen og den sprellende hånda

Season 5, Ep. 1

Fleur bråvåkner av at en mann står bøyd over senga. Hun skriker i full panikk idet håret hans treffer kinnet. Når hun skrur på lyset oppdager hun at svarte hårfjoner har viklet seg mellom fingrene hennes, men mannen er sporløst borte.


Den nye sesongen av Uforklarlig er endelig i gang, og nå får du to episoder i uka! I tillegg til torsdagsepisodene, vil du få bonusepisoder hver mandag der Lilli ringer opp tidligere gjester for å sjekke status på det uforklarlige de har opplevd.

More episodes

View all episodes

 • 27. Hekteren

  50:27
  I mange år føler Mia at noen følger med på henne. Uforklarlige ting begynner skje rundt henne. Plutselig en dag møter hun en klarsynt dame som sier at en sort skygge følger etter henne og at det lukter råttent kjøtt. Er det en hekter, og hvem er det i så fall?Dette er siste episode av Uforklarlig for sesongen - men frykt ikke<3 Det blir et liveshow på Cosmopolite scene mandag 3. juni for å avslutte sesongen med et brak! Les mer på Cosmopolite.no
 • 26. Det 16 år gamle kloremysteriet

  40:19
  Et 16 år gammelt mysterie har plaget Hilja Marie i lang tid. Røde tydelige kloremerker dukker opp på uforklarlig vis, ført på henne selv og deretter på mennesker hun er glad i. Hva skyldes disse kloremerkene, og kan Lilli gjøre noe med dem?
 • 25. Uforklarlig fremover!

  01:24
  Les mer om Uforklarligs liveshow på Cosmopolite.no
 • 24. En trøstende hånd

  45:51
  Lilli prater med Kristina om alle de uforklarlige opplevelsene som skjer i hennes barndomshjem og tidligere liv.
 • 23. Lilli ringer Andrea: En uforventet opplevelse

  25:17
  Lilli ringer Andrea, som du ble kjent med i episoden "Bank, bank, ingen der" som kom 28. februar. Andrea har opplevd noe helt spesielt i ettertid som hun ønsker svar på.
 • 22. Den høye skikkelsen som ga energetiske strømninger

  42:22
  Marit ligger i senga, da det plutselig dukker opp en høy mørk skikkelse uten tydelig ansikt. Etter hvert sender den ut energistrømninger som treffer kroppen hennes. Hva var denne skikkelsen, og hva gjorde den?Lilli skal ha liveshow! Hold av 3. juni, og kom på Cosmopolite scene i Oslo. Det blir en magisk kveld med spennende uforklarlige historier og øvelser i fellesskap! Les mer på Cosmopolite.no eller @Uforklarligmedlilli sin Instagram-konto.
 • 21. Lilli ringer Norah: Tidligere liv og bildet av oldemor

  28:29
  Lilli ringer Norah, som du ble kjent med i episoden "Mysteriene i Redalen" som kom ut 14. desember.
 • 20. Tankeoverføringene

  43:15
  Gry-Elin har et helt spesielt forhold til sin mor. De får ofte vondt på samme steder og opplever delt minne - men det sprøeste skjer når de begynner å oppleve tankeoverføringer! Hvordan er dette mulig?
 • 19. Lilli ringer Karen: Utviklingen av nye evner

  24:44
  Lilli ringer Karen, som du ble kjent med i episoden "Kan jeg få nye evner etter narkose?" som kom 11. mai. Det har skjedd mye siden den tid! Karen forteller om flere spennende ting som har skjedd og oppdagelser knyttet til evnene sine. Da Karen var i studio gjennomførte de også et lite eksperiment om The Language of Light, og merkelige symboler dukket opp. Har Karen fortsatt med intuitiv skriving?