Share

cover art for Hva var det som trollbandt meg?

Uforklarlig med Lilli Bendriss

Hva var det som trollbandt meg?

Season 3, Ep. 8

Anniken opplever en altoppslukende operasang ut av intet som trollbinder henne fullstendig. Den rører hele følelsesregisteret og hun går inn i en slags boble. Senere får Anniken vite noe helt spesielt om opplevelsen, som får henne til å bli ekstra nysgjerrig på hva dette kan være. Hva er det som skjuler seg på tomta, og hvem var det som trollbandt henne?

More episodes

View all episodes

 • 17. Hesteskremmeren ved Bodin kirke

  32:48
  Sissel kjører forbi gamle Bodin kirke, og må brått sette ned farten av det sjokkerende og horrible synet som møter henne. En mannsskikkelse står der i et merkelig antrekk og skremmer hestene før han på mirakuløst vis forsvinner i intet. Hvem var denne mannen? Og var han egentlig en ekte person?
 • 16. Den flyvende tåkeballen

  36:49
  Linn Kristin ligger på sofaen idet hun hører et kraftig brak. En grå tåkeball flyr stille ut av veggen. Hva er denne tåkeballen, og hvorfor mener Lilli at den dukket opp?
 • 15. Vesenene med fire armer

  35:48
  Lilli prater med Gina om hennes uforklarlige møte med noen merkelige vesener. Hvem var de, og hva ville de?
 • 14. Reddet av intuisjonen

  38:13
  Natalie er på vei til treningssenteret, men så får hun en overveldende følelse om at hun ikke skal dra - ikke ennå. Hun venter noen få minutter før hun reiser. Senere skjønner hun at disse minuttene kan ha spart livet hennes. Hvordan er dette mulig? Hvordan skal vi tolke og forholde oss til egen intuisjon?
 • 13. Liveshow-spesial fra Eldorado

  27:42
  Endelig kan vi dele en av historiene som ble nøstet opp i på liveshowet på Eldorado! Det ble en innmari spennende og interessant kveld, og nå får dere høre Auroras spesielle historie.
 • 12. Den hoppende senga

  43:12
  Kjersti ligger i senga og skal sove. Plutselig er det som om noen løfter senga opp og ned, og senga begynner å hoppe. Hvordan er dette mulig?
 • 11. Den lille gutten i stripete pysjamas

  37:58
  Ingrid ligger i sengen og skal sove. Plutselig svever det opp en liten gutt ved sengekanten med kort rufsete hår, kledd i en stripete pysjamas. Hvem var han, og hva gjorde han i hjemmet til Ingrid?
 • 10. Den sinte damen på soverommet

  35:30
  Selv om Ingveig tror hun er alene om natten, opplever hun hver kveld en uventet gjest på soverommet sitt. Damen som kommer er tydeligvis sint, og hun holder en kniv i hånden. Hvem er denne mystiske damen, og hvorfor dukker hun opp på Ingveigs rom?
 • 9. Skyggemannen

  42:24
  Anna er alene hjemme, og tar et selfie i speilet. Når hun senere blar gjennom kamerarullen får hun øye på noe som får det til å gå kaldt nedover ryggen hennes. Hun er ikke alene på bildet.