Share

cover art for Bestemors eldgamle spiritismebord

Uforklarlig med Lilli Bendriss

Bestemors eldgamle spiritismebord

Season 3, Ep. 2

Rakel arver et gammelt spiritismebord etter sin avdøde bestemor. Før bestemoren til Rakel døde, sa hun at bordet aldri skulle ut av hennes hjem. Nå opplever Rakel uforklarlig banking i bordet. Er det noen som prøver å fortelle henne noe?

More episodes

View all episodes

 • 9. Bank, bank, ingen der

  37:34
  Andrea flytter inn i et nybygd hjem, og aner fred og ingen fare. Plutselig begynner det å skje mystiske ting på tomta. Det er stadig vekk noen som banker på døren, men hvem er det - og er det egentlig et menneske?
 • 8. Lilli ringer Jorunn: Potetkjelleren

  18:25
  Endelig får vi en oppdatering fra Jorunn som du ble kjent med i episoden "Jesus-bildet på veggen", som kom ut 8. februar. Jorunn har undersøkt det hun fikk vite av Lilli, og særlig én opplysning viste seg å bli ekstra interessant...
 • 7. Dragsug og sveving

  42:03
  Se for deg at du ligger i sengen. Plutselig løftes du opp i taket og svever opp mot taket i hjørnet av soverommet. Tom Andre har opplevd dette, og Lilli forklarer hvordan det er mulig.
 • 6. Lilli ringer Mette: Den lille feen

  31:25
  Lilli og Mettes veier skulle krysses igjen. Og Mette har opplevd flere uforklarlige hendelser i ettertid - både fantastiske opplevelser som da en liten fe besøkte henne, og andre mer nifse opplevelser... Mette var vår første gjest i den nye sesongen, så hvis du ennå ikke har hørt den kan du bla deg tilbake til 16. mars 2023 og høre "Den glisende soveromsskikkelsen" først!
 • 5. Den svevende fjernkontrollen

  39:00
  Se for deg at du flytter inn i et nytt hjem, og aner fred og ingen fare. Men idet du pusser opp begynner mystiske ting å skje: merkelige skygger dukker opp, uforklarlige fottrinn høres i gangen og fjernkontrollen svever plutselig i løse lufta. Alt dette er Jills opplevelser, som Lilli dykker dypere inn i i dagens episode.
 • 4. Lilli ringer Monica: "I put a spell on you"

  27:11
  Lilli ringer Monica, som du ble kjent med i episoden "De tynne hårløse skikkelsene" som kom ut 7. september. Og Monica har opplevd mye nytt som hun deler med Lilli, blant annet setninger hun har fått inn før meditasjon og en mann som biter henne i tunga mens han sier "I put a spell on you".
 • 3. Jesus-bildet på veggen

  40:27
  Jorunn hadde nettopp flyttet fra barndomshjemmet, og huset står helt tomt. En dag når hun skal tilbake for å sjekke at alt er greit, ser hun at det plutselig henger et Jesus-bilde på veggen. Men ingen andre hadde mulighet til å låse seg inn og henge opp bildet. Hvem har vært i hjemmet?
 • 2. Lilli ringer Kim: Nøkkelmannen på seteren

  20:55
  Lilli ringer Kim, som du ble kjent med i episoden "Mannen på fôrbrettet" som kom ut 21. september. Kim har opplevd noe helt spesielt i ettertid som Lilli nøster opp i.
 • 1. Edderkoppen, mannen og den sprellende hånda

  41:53
  Fleur bråvåkner av at en mann står bøyd over senga. Hun skriker i full panikk idet håret hans treffer kinnet. Når hun skrur på lyset oppdager hun at svarte hårfjoner har viklet seg mellom fingrene hennes, men mannen er sporløst borte. Den nye sesongen av Uforklarlig er endelig i gang, og nå får du to episoder i uka! I tillegg til torsdagsepisodene, vil du få bonusepisoder hver mandag der Lilli ringer opp tidligere gjester for å sjekke status på det uforklarlige de har opplevd.