Share

cover art for 408. Bajs i bikini

Tvillingpodden

408. Bajs i bikini

I detta avsnitt berättar tvillingarna Angelica och Jessica om sin jobbresa till Grekland. Jessica får berätta om sin panikkänsla i magen vid en lyxig strand. Angelica har fått svar på sin MR av ryggen och känner sig lättad, men fundersam.

More episodes

View all episodes

 • 422. Tvillingarna - allas värsta mardröm?

  55:38
  Varför är Angelica och Jessica en mans värsta mardröm? Eller är de i själva verket allas värsta mardröm när de drar igång? Det och mycket mer i veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN.
 • 421. Spanska snoppen

  42:07
  Tvillingarna Lagergren är tillbaka med ett nytt avsnitt av Tvillingpodden efter en ganska lång tids frånvaro. Dom pratar om vad uppehållet beror på, varför Jessica gillar böcker om ungdomens tuttar och mycket mer.
 • 420. Tråd i rumpan som gick snett

  55:18
  Veckans avsnitt är tillägnat alla osköna underkläder som skapats på jorden. Varför finns det trosor med trådar i stjärten och vad gjorde Angelica med just en tråd i rumpan? Det och mycket mer i TVILLINGPODDEN med Jessica och Angelica Lagergren.
 • 419. Ranch & Howdiii ho

  50:33
  I veckans avsnitt berättar Angelica om sitt spontanköp för att anamma "Mob wife"-stilen. Jessica skäms för sitt nya bälte och känner sig som en cowboy-kvinna. Tvillingarna berättar om ALLA svenska skådisar de älskar... det är många. De diskuterar varför de inte blivit skådespelare och varför man inte ska hålla sig för länge från att kissa.
 • 418. Säker stil & sökande själar

  50:18
  I veckans avsnitt av Tvillingpodden ringer Angelica och Jessica upp Annika Norman och pratar om modet för 2024. Varför är Angelica en sökande själ och vad ska hon göra i Costa Rica? Det och mycket mer i Tvillingpodden. 
 • 417. Sugrör i stjärten

  50:50
  Veckans sponsor: YesToLifeBeauty (skriv till @angelicalagergren eller @jessicalagergren på instagram för en rabattkod hos YesToLifeBeauty I veckans avsnitt pratar tvillingarna Angelica och Jessica bland annat om hur det gick till när deras mamma jagade en snygg man och knäckte sönder sitt eget ben. De ringer upp Muttan som får försvara sig. De ger även sina bästa serietips och diskuterar hur ett sugrör i Jessicas rumpa skulle hjälpa henne att bli av med gaserna i magen.
 • 416. Tvillingpodden gör come back!

  47:40
  Efter en (för) lång paus gör tvillingarna Angelica och Jessica Lagergren come back. Mycket vatten har runnit under broarna sen senaste avsnittet släpptes. Tusen tack till alla trogna lyssnare som har hört av sig och frågat var vi var tagit vägen. Ni betyder allt! Happy lyssning!
 • 415. MR hjärna - provsvar & frågestund

  33:34
  Tvillingarna efterlyste frågor till en frågestund i Tvillingpodden. 80 procent av alla frågor handlade om Angelicas relation. Det har hon svarat på i veckans avsnitt. De pratar även om Angelicas provsvar från MR hjärna och när Jessicas och Segerdahls bröllop blir av. Det och mycket mer i veckans avsnitt.
 • 414. Pink taco & Ibbes kontaktannons

  42:45
  Jessicas barns pappa Ibbe har pausat dejtinglivet på Tinder. Det betyder inte att han inte vill gå på dejt. I veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN kan du höra vad han eftersöker för typ av tjej. Är det du? Slajda in på hans DM, @ibbeibohm på instagram. Vad menas egentligen med pink tacos och hur gör Jessica för att spara pengar? Det och mycket mer i veckans avsnitt.