Share

cover art for 403. Ett nykter liv - för Jessica

Tvillingpodden

403. Ett nykter liv - för Jessica

Veckans avsnitt är ett mycket försenat avsnitt pga liv som verkligen kom emellan. Vi kan inte göra annat än att be om ursäkt och tacka för att ni hör av er. Det betyder massor!

More episodes

View all episodes

 • 412. Tårar över fällda träd & katastroftänk

  56:04
  I veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN vill Jessica testa hur smart Angelica egentligen är. Utan att avslöja resultatet blir Jessica besviken. Är tvillingarna förberedda för en katastrof och varför gråter Jessica över fällda träd? Det och mycket mer i TVILLINGPODDEN avsnitt 412.
 • 411. Jessicas nya jobb och pride

  39:10
  I veckans avsnitt berättar Jessica om sitt nya jobb, ett spännande och lärorikt arbete som är helt nytt för Jessica. De pratar även om att Angelica och Jenny varit på Pride-fest och hur det var att stå i kö halvnakna, insmetade i glitter när andra stod i kavaj.
 • 410. Bröllop och tjursperma

  58:37
  I veckans avsnitt pratar tvillingarna Jessica och Angelica om när de som barn fick följa med när tjurar blev befruktade. Jessica beskriver sitt drömbröllop, berättar om frieriet och avslöjar att hon är sur för att Angelica snodde hennes bröllopsidé.
 • 409. Kasta mig för ättestupan!

  59:16
  Det mörkaste avsnittet på väldigt länge av TVILLINGPODDEN. Dock finns det några ljusglimtar i mörkret, men nu söker både Jessica och Angelica efter stöd, pepp och idéer på en framtidstro.
 • 408. Bajs i bikini

  41:20
  I detta avsnitt berättar tvillingarna Angelica och Jessica om sin jobbresa till Grekland. Jessica får berätta om sin panikkänsla i magen vid en lyxig strand. Angelica har fått svar på sin MR av ryggen och känner sig lättad, men fundersam.
 • 407. En potta i rumpan på maraton

  48:57
  När avsnittet kommer ut har Jessica redan gjort Sthlm Marathon. Hon peppar upp och lyssnar till Angelicas och mamma Annettes oroliga stämmor. Angelica är säker på att livet kommer bli värre än det redan är. Det och mycket mer i veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN.
 • 406. Pagefrisyr och eufori

  44:11
  Reklam för @nom.salon på instagram De här veckan har tvillingarna varit hos Elisabeth på nom salon i Sigtuna. De har klippt av sig håret i page och grät glädjetårar när de fick se sin nya hårfärg. Tips! Boka tid hos Elisabeth för ett riktigt sommarfräscht hår, oavsett om du vill klippa dig eller färga. Spana in hennes instagram för härliga inspiration! Boka din tid på här!
 • 405. Skilsmässa, chock & motgångar

  41:39
  I veckans avsnitt pratar Jessica och Angelica om hur man hanterar beskedet om en skilsmässa eller separation. Dom pratar även om allt Angelica missat i livet - neonfärg i ansiktet, dricka ur hinkar och varit på skumpartaj.
 • 404. MR rygg och röv

  47:07
  Angelica är nervös över sin MR av ryggen, som visade sig även handla om röven. Jessica googlar en sak hon har hemma som hon inser är värd massa pengar. De pratar om livet efter döden, om en annan dimension men också om Jessicas nya drömjobb.