Tvillingpodden

Share

398. Livets sista promenad

Symtom, diagnoser och stygga ord. Veckans avsnitt handlar om Angelicas stela kropp, Jessicas oförmåga att behålla urin och livets sista promenad.

More Episodes

 • 407. En potta i rumpan på maraton

  48:57
  När avsnittet kommer ut har Jessica redan gjort Sthlm Marathon. Hon peppar upp och lyssnar till Angelicas och mamma Annettes oroliga stämmor. Angelica är säker på att livet kommer bli värre än det redan är. Det och mycket mer i veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN.
 • 406. Pagefrisyr och eufori

  44:11
  Reklam för @nom.salon på instagram De här veckan har tvillingarna varit hos Elisabeth på nom salon i Sigtuna. De har klippt av sig håret i page och grät glädjetårar när de fick se sin nya hårfärg. Tips! Boka tid hos Elisabeth för ett riktigt sommarfräscht hår, oavsett om du vill klippa dig eller färga. Spana in hennes instagram för härliga inspiration! Boka din tid på här!
 • 405. Skilsmässa, chock & motgångar

  41:39
  I veckans avsnitt pratar Jessica och Angelica om hur man hanterar beskedet om en skilsmässa eller separation. Dom pratar även om allt Angelica missat i livet - neonfärg i ansiktet, dricka ur hinkar och varit på skumpartaj.
 • 404. MR rygg och röv

  47:07
  Angelica är nervös över sin MR av ryggen, som visade sig även handla om röven. Jessica googlar en sak hon har hemma som hon inser är värd massa pengar. De pratar om livet efter döden, om en annan dimension men också om Jessicas nya drömjobb.
 • 403. Ett nykter liv - för Jessica

  45:09
  Veckans avsnitt är ett mycket försenat avsnitt pga liv som verkligen kom emellan. Vi kan inte göra annat än att be om ursäkt och tacka för att ni hör av er. Det betyder massor!
 • 402. Mamma askade Angelica i ögat

  42:11
  Påskvecka och tvillingarna ringer upp sin mamma för att prata om varför hon alltid gömde deras påskägg på samma ställe. År ut och år in. Jessica pratar om hur länge hon varit snusfri och Angelica ser tillbaka på ett minne där mamma Annette av misstag askade henne rakt i ögat.
 • 401. Prutta i skinnbralla.

  54:01
  Jessica diskuterar bästa pruttpositionen för henne, bästa brallorna att fisa i och barndomsminnen som innefattar fjärtar i fodral. De pratar även om Angelicas hälsa och symtom (och en nyupptäckt!) och massa annat.
 • 400. En rejäl omstart av kroppen

  54:31
  Ett ganska tungt och sorgligt avsnitt med insikter om stress som sätter sig på kroppen rent fysiskt. Jessica kommer med lösningar på resor till Indien och en total omstart av Angelicas kropp. En nollställning. Tårar, skratt och kärlek.
 • 399. Skärgårdsmannastilen & porslinskön

  52:27
  Högt och lågt i veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN. Vad har Angelica gemensamt med en överklass man från skärgården och hur hittar man egentligen sin egna stil?