Share

Tvillingpodden

En humorpodd av tvillingarna Angelica och Jessica Lagergren som pratar högt och lågt om relationer och föräldraskap.


Latest episode

 • 422. Tvillingarna - allas värsta mardröm?

  55:38
  Varför är Angelica och Jessica en mans värsta mardröm? Eller är de i själva verket allas värsta mardröm när de drar igång? Det och mycket mer i veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN.

More episodes

View all episodes

 • 421. Spanska snoppen

  42:07
  Tvillingarna Lagergren är tillbaka med ett nytt avsnitt av Tvillingpodden efter en ganska lång tids frånvaro. Dom pratar om vad uppehållet beror på, varför Jessica gillar böcker om ungdomens tuttar och mycket mer.
 • 420. Tråd i rumpan som gick snett

  55:18
  Veckans avsnitt är tillägnat alla osköna underkläder som skapats på jorden. Varför finns det trosor med trådar i stjärten och vad gjorde Angelica med just en tråd i rumpan? Det och mycket mer i TVILLINGPODDEN med Jessica och Angelica Lagergren.
 • 419. Ranch & Howdiii ho

  50:33
  I veckans avsnitt berättar Angelica om sitt spontanköp för att anamma "Mob wife"-stilen. Jessica skäms för sitt nya bälte och känner sig som en cowboy-kvinna. Tvillingarna berättar om ALLA svenska skådisar de älskar... det är många. De diskuterar varför de inte blivit skådespelare och varför man inte ska hålla sig för länge från att kissa.
 • 418. Säker stil & sökande själar

  50:18
  I veckans avsnitt av Tvillingpodden ringer Angelica och Jessica upp Annika Norman och pratar om modet för 2024. Varför är Angelica en sökande själ och vad ska hon göra i Costa Rica? Det och mycket mer i Tvillingpodden. 
 • 417. Sugrör i stjärten

  50:50
  Veckans sponsor: YesToLifeBeauty (skriv till @angelicalagergren eller @jessicalagergren på instagram för en rabattkod hos YesToLifeBeauty I veckans avsnitt pratar tvillingarna Angelica och Jessica bland annat om hur det gick till när deras mamma jagade en snygg man och knäckte sönder sitt eget ben. De ringer upp Muttan som får försvara sig. De ger även sina bästa serietips och diskuterar hur ett sugrör i Jessicas rumpa skulle hjälpa henne att bli av med gaserna i magen.
 • 416. Tvillingpodden gör come back!

  47:40
  Efter en (för) lång paus gör tvillingarna Angelica och Jessica Lagergren come back. Mycket vatten har runnit under broarna sen senaste avsnittet släpptes. Tusen tack till alla trogna lyssnare som har hört av sig och frågat var vi var tagit vägen. Ni betyder allt! Happy lyssning!