Share

Tvillingpodden

En humorpodd av tvillingarna Angelica och Jessica Lagergren som pratar högt och lågt om relationer och föräldraskap.


Latest episode

 • 415. MR hjärna - provsvar & frågestund

  33:34
  Tvillingarna efterlyste frågor till en frågestund i Tvillingpodden. 80 procent av alla frågor handlade om Angelicas relation. Det har hon svarat på i veckans avsnitt. De pratar även om Angelicas provsvar från MR hjärna och när Jessicas och Segerdahls bröllop blir av. Det och mycket mer i veckans avsnitt.

More episodes

View all episodes

 • 414. Pink taco & Ibbes kontaktannons

  42:45
  Jessicas barns pappa Ibbe har pausat dejtinglivet på Tinder. Det betyder inte att han inte vill gå på dejt. I veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN kan du höra vad han eftersöker för typ av tjej. Är det du? Slajda in på hans DM, @ibbeibohm på instagram. Vad menas egentligen med pink tacos och hur gör Jessica för att spara pengar? Det och mycket mer i veckans avsnitt.
 • 413. Sambo & köttig MC-man

  43:46
  I veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN pratar Jessica och Angelica om att Jessica ska bli sambo. Hur känns det? Och varför känner sig den ena tvillingen som ett troll när hon sätter på sig örhängen? Det och mycket mer högt och lågt.
 • 412. Tårar över fällda träd & katastroftänk

  56:04
  I veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN vill Jessica testa hur smart Angelica egentligen är. Utan att avslöja resultatet blir Jessica besviken. Är tvillingarna förberedda för en katastrof och varför gråter Jessica över fällda träd? Det och mycket mer i TVILLINGPODDEN avsnitt 412.
 • 411. Jessicas nya jobb och pride

  39:10
  I veckans avsnitt berättar Jessica om sitt nya jobb, ett spännande och lärorikt arbete som är helt nytt för Jessica. De pratar även om att Angelica och Jenny varit på Pride-fest och hur det var att stå i kö halvnakna, insmetade i glitter när andra stod i kavaj.
 • 410. Bröllop och tjursperma

  58:37
  I veckans avsnitt pratar tvillingarna Jessica och Angelica om när de som barn fick följa med när tjurar blev befruktade. Jessica beskriver sitt drömbröllop, berättar om frieriet och avslöjar att hon är sur för att Angelica snodde hennes bröllopsidé.
 • 409. Kasta mig för ättestupan!

  59:16
  Det mörkaste avsnittet på väldigt länge av TVILLINGPODDEN. Dock finns det några ljusglimtar i mörkret, men nu söker både Jessica och Angelica efter stöd, pepp och idéer på en framtidstro.