Share

cover art for 15. Drömmar - Intervju med Magnus Pamp

Två osaliga andar

15. Drömmar - Intervju med Magnus Pamp

Season 2, Ep. 15

Undrar du över vad dina drömmar försöker säga dig? Kan något så simpelt som ett nattligt besök på ICA för att handla falukorv vara något som man verkligen behöver notera? Vi träffade Magnus Pamp som arbetar med drömtolkning och vad drömmarna kan säga dig om du bara tar dig lite tid att lyssna. Många spännande berättelser, praktiska tips och inspiration har du att vänta. Besök dromtolkning.nu för att komma i kontakt med Magnus. Mycket nöje!

More episodes

View all episodes

 • 42. 42. Yoga

  46:45
  I det här avsnittet gör vi en djupdykning i yogans underbara värld. Är du kanske lite tveksam till yoga och tänker att det inte är något för dig? Eller är du en frälst, van yogautövare sedan länge? Oavsett så är yogan en resa som vissa inte har börjat och kanske aldrig kommer börja medan andra har kommit en bit på vägen. Oavsett så hoppas vi att du kan finna inspiration och kanske lära dig något nytt om yogan, som är så mycket mer än olika positioner och andning. Yoga kan vara en sann livsstil som leder dig till en rikare liv!
 • 41. 41. Mästare & Avatarer

  29:58
  Avatarer, mästare, helgon. Har vissa högre medvetande inkarnerat för att hjälpa mänskligheten på rätt spår eller är det för att inspirera de som lyssnar och söker?Vi berättar hur dessa mästare, eller avatarer beskrivs och om vårt möte med Mother Meera som sägs vara en sådan. Vill du ta del av Mother Meeras livesända meditationer kan du följa henne på you tube via länken https://www.youtube.com/@MotherMeeraLive
 • 40. 40. Monroeinstitutet

  28:39
  Länk till forskningsrapporter: https://hemi-sync.com/learn/research-papers/I dag berättar vi om Monroeinstitutets och dess grundare, Robert Monroes historia. Vi pratar specifikt om den ljudteknik som Monroeinstitutet fick patent för 1975 och som var avsedd att synkronisera vänster och höger hemisfärer i hjärnan, så kallad Hemisync (hemisfärisk synkronisering). Monroe menade att Hemisync kunde användas för att framkalla ett förändrat medvetandetillstånd och det är tiotusentals människor som har tagit del av den här tekniken och vittnat om extraordinära upplevelser. Luta dig tillbaka och ta del av ett stycke spännande historia om Monroeinstitutet som faktiskt är en högst levande organisation än i dag. Välkommen!
 • 39. 39. Back to basic

  33:46
  Här är avsnittet som bildar en motpol till förra veckans framtidsspaning där vi fick höra om en värld av AI och appar i diskmaskiner.Vi funderar istället på hur ett liv som självförsörjande skulle vara och glädjen med att kavla upp skjortärmarna.Sen var det där med bajspinnar. Är det en bra grej som hittar tillbaka?
 • 38. 38. Framtidsspaning AI

  44:05
  Vi gör en framtidsspaning om AI och vilken roll den kommer spela i framtiden. Vilka fördelar finns det med AI och finns det nackdelar? Vad skulle det kunna bli i en framtida värld. Ska vi sluta jobba helt? Kommer AI-robotar styra världen eller lyckas vi reglera AI-boomen så att vi får den att jobba enbart till våran fördel? Frågorna är många och svar, ja det får vi nog inte förrän framtiden är här.
 • 37. 37. Gråt

  36:59
  Vad är poängen med att gråta egentligen? När man är barn kommer det naturligt och de flesta vet att det är ett sätt att kommunicera. Men har du någonsin funderat på om gråten faktiskt har en viktig funktion även i vuxen ålder? Som allting annat i kroppen är svaret, självklart har den det! Det finns en viktig funktion med att gråta! Så, efter att ha lyssnat på det här avsnittet hoppas jag att du har modet att släppa fram gråten mer, för i slutändan kan det få dig att må mycket, mycket bättre.
 • 36. 36. Astralprojektioner

  46:35
  Är det något som vi ständigt hittar tillbaka till så är det astralprojektioner och astrala drömmar. Vi djupdyker i den astrala världen och tar upp likheter som många av de mest erfarna resernärerna har. Det är något fantastiskt med att flera världar än den vi normalt känner igen som den fysiska, finns tillgänglig för den som söker.
 • 35. 35. Två exotiska varelser hittade i Mexiko

  22:11
  Är det här det första utomjordiska livet som har hittats på jorden eller är det något helt annat? Hör en direktrapport från Mexikanska kongressens utfrågningar och om det otroliga fyndet från en gruva utanför Lima i Peru.
 • 34. 34. Sårbarhet

  42:49
  Att visa sårbarhet är ett konststycke som kan kännas oerhört läskigt. Vissa undviker det helst alltid medan andra verkar ha luskat ut hur man kan visa sig sårbar och behålla tillräckligt mycket trygghet. Att ta emot sårbarhet kan också vara svårt. Hur gör man egentligen? Vi, Sara och Jens, sitter inte på några generella sanningar men vi är rätt bra på att prata och spekulera. Så även denna vecka då vi delar med oss av våra egna erfarenheter och tankar kring ämnet sårbarhet.