Share

cover art for Ep. 398: Årets største historier og bange anelser for Cavaliers

TV 2 NBA

Ep. 398: Årets største historier og bange anelser for Cavaliers

Episode 398 - optaget torsdag d. 21. december 2023.

Vi ser tilbage på året 2023 og sætter fokus på Cleveland Cavaliers' sæson, efter to markante spillere er blevet skadet i den seneste uge.

Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.

More episodes

View all episodes

 • Ep. 412: Favoritterne til mesterskabet og lytterspørgsmål

  01:05:38
  Episode 412 - optaget onsdag d. 27. marts 2024.Ugen har budt på store comebacks, stimer af sejre og nederlag samt en polsk game winner. Vi følger op på de seneste nyheder, svarer på en række lytterspørgsmål og så kommer Peter Wang med sine fem favoritter til mesterskabet i år.Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.
 • Ep. 411: Den stærke rookie class med stadig uforløst talent

  01:12:51
  Episode 411 - optaget torsdag d. 21. marts 2024.Vi ser nærmere på ugens topkampe, Houston Rockets' chancer for en Play-in-plads og retter fokus mod sæsonens førsteårsspillere, der allerede har sat et solidt aftryk på verdens bedste basketballliga.Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.
 • Ep. 410: De mange skader og den sidste måned af grundspillet

  01:03:54
  Episode 410 - optaget torsdag d. 14. marts 2024.Skaderne har væltet ind i den seneste uge, hvor Minnesota Timberwolves' ellers flotte sæson ser ud til at få en undervældende afslutning. Vi følger op på ugens vigtigste nyheder og kommer med fem ting, der er værd at holde øje med i grundspillets sidste måned.Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.
 • Ep 92: Bilde & Wang - tilbage fra San Francisco med lommerne fyldte af minder...

  55:43
  Tilbage i februar rejste vi afsted til USA, mere præcist San Francisco, for at se Golden State Warriors spille tre hjemmekampe. Med på rejsen var en stor flok danske NBA fans. I denne podcast spoler vi tiden tilbage og mindes nogle af de vilde oplevelser vi fik på turen.Tak til alle der var med på turen og på forhåbentlig gensyn. Og til alle jer andre så er der her en mulighed for at høre lidt om hvordan det hele udspillede sig i San Francisco.Medvirkende: Bilde & Wang
 • Ep. 409: Clippers udsigter og Laulunds MVP-felt

  49:54
  Episode 409 - optaget torsdag d. 7. marts 2024.Los Angeles Clippers lignede en bejler til en finaleplads, inden et resultatmæssigt dyk på det seneste. Hvad er udsigterne for dem i denne sæson?Jens Laulund kommer med sin vurdering af holdet fra 'Englenes By', og derefter sine favoritter til sæsonens Most Valuable Player-pris.Medvirkende: Jens Laulund og Kristoffer Vestrup.
 • Ep. 408: Play-In-feltet i vest og de næstbedste i øst

  47:55
  Episode 408 - optaget torsdag d. 29. februar 2024.Peter Wang er tilbage og leverer sit største fokuspunkt til resten af grundspillet, inden fokus rettes mod topholdene i Eastern Conference.Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.
 • Ep. 407: 10 fokusser til resten af grundspillet

  01:07:53
  Episode 407 - optaget onsdag d. 21. februar 2024.Natten til fredag tager vi hul på de sidste små otte uger af NBA-grundspillet 2023-24. I denne podcast kan du høre om 10 ting, som Jens Laulund holder særligt øje med i resten af regular season og så har vi også lidt fokus på mandagens fyring af Jacque Vaughn.Medvirkende: Jens Laulund og Kristoffer Vestrup.
 • Ep. 406: All-Star Weekenden, MVP-status og Wembanyama

  01:17:26
  Episode 406 - optaget torsdag d. 15. februar 2024.Vi varmer op til weekendens All-Star-festligheder, ser nærmere på de seneste buy-out-nyheder, hylder 'bumle kværnen' og gør status på Victor Wembanyamas start i NBA.Medvirkende: Peter Wang og Kristoffer Vestrup.
 • Ep. 405: En tur til Indiana - hvad skal man forvente når man lander i Birds baghave?

  01:32:58
  Episode 405 - optaget mandag d. 12. februar 2024Tilbage i midten af 90erne havde Larry Bird netop trukket sig tilbage fra NBA, men legenden var skabt og fortællingen om "The Hick from French Lick" var en realitet og en historie der ville blive fortalt igen og igen. I Lake Town, eller Søby, tæt på Odder i Østjylland voksede to drenge op på hver deres gård. Begge forelskede sig i basketball og skæbnen sendte den ene til netop French Lick hvor han pludselig skulle gå i selveste Larry Birds fodspor som spiller og elev på Larry-Legends gamle high school.Den anden blev hjemme og forelskede sig i Indiana Pacers og har fulgt dem lige siden. Derfor var det oplagt at da NBA All-Star weekenden i år afvikles i netop Indiana at høre om staten, om basketball og ikke mindst hvad der venter de mange fans der skal til All-Star.Medvirkende: Jacob Holfort, Dan Enevold Mikkelsen, Henrik Norre og Thomas Bilde