Share

cover art for TUTTO LIVE WEEKEND #50 - FINALER, FINALER, FINALER

Hallo Deutschland

TUTTO LIVE WEEKEND #50 - FINALER, FINALER, FINALER

Bästa fredagen på hela säsongen?!? Åtminstone i Italien. Vardy till Como, God Dag-derby i Milano. Stolta Tysken, mäktiga Dwight Yorke, Michelangelos favoritmuskel, Mbappes flytt och Barcas kontring! Otroligt matigt och fluffigt avsnitt.

More episodes

View all episodes

 • Guten Morgen - 18 Juni

  54:34
  Vi plockar ned dag 4, där en näsa snodde de stora rubrikerna. Den overkliga pressen på Jude och Martinez lökiga statement hittar också in bland ettorna. Talangfight, VAR-läxan och lägesrapport från deppiga Düsseldorf!
 • Guten Morgen - 17 juni

  44:22
  Den första EM-helgen är avklarad och vi tar ner den danska besvikelsen, det holländska frågetecknet och Englands lite fega, men perfekta start. Dessutom Ukraina-fokus och Frankrikes förväntade startelva!
 • Guten Morgen - 16 Juni

  01:08:26
  Dag tre av mästerskapet och vi inleder som vanligt med att ta ner gårdagen som innehöll en Spansk slakt, Bylund i bengaldrama och en Italiensk imponerande vändning. Idag kliver kanske framförallt Holland och England in i turneringen men vi höjer även ett varningens finger för Serbien som vill göra livet svårt för England.
 • Guten Morgen - 15 juni

  49:18
  Vi tar ner den historiska premiären där Tyskland körde över Skottarna och ringer till Erik som var på plats nere i München igår för att höra om den tyska stämningen. Idag börjar EM på riktigt och det blir förstasidor från Italien och Spanien och vi ställer oss frågan hur bra lagen egentligen är och vad ska man ha för förväntningar då man är mindre namnkunniga än på väldigt länge?
 • Spelpodden EM-special

  34:12
  Thomas Wilbacher och Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför sommarens mästerskap!
 • Guten Morgen - 14 Juni

  40:06
  Dagligt EM-magasin varje speldag under hela mästerskapet!
 • Hallo Deutschland - Italien

  52:16
  Vi laddar upp inför EM på vårt eget lilla sätt med våra egen lilla guide. Statsskick och ölpris kombineras med de fotbollsmässiga förväntningarna. I dagens program: Italien!
 • Hallo Deutschland - Slovakien

  43:40
  Vi laddar upp inför EM på vårt eget lilla sätt med våra egen lilla guide. Statsskick och ölpris kombineras med de fotbollsmässiga förväntningarna. I dagens program: Slovakien!
 • Hallo Deutschland - Serbien

  48:32
  Vi laddar upp inför EM på vårt eget lilla sätt med våra egen lilla guide. Statsskick och ölpris kombineras med de fotbollsmässiga förväntningarna. I dagens program: Serbien!