Share

cover art for TUTTO LIVE WEEKEND #40 - BORA!

Tutto Live Weekend

TUTTO LIVE WEEKEND #40 - BORA!

Bolognas enorma säsong tuffar vidare och Jalkemo lär sig om fetstadens skinkor. Ligacupfinal präglad av skador, men inget kan väl stoppa Klopp längre? Svanemars halvdeppiga lördag pch Wilbachers soliga vardag. Allt ni behöver finns här inför en späckad fotbollshelg!

More episodes

View all episodes

 • RULE BRITANNIA #98 - ÖVERKÖRNINGEN

  50:12
  Arsenal körde över Chelsea och markerade revir i toppen av tabellen i väntan på att Liverpool och City ges chans att replikera. Vi ringer Pierre Hertin för att snacka Havertz, Ödegaard - och såklart blicka fram mot NLD! Liverpool har nytt namn överst på tränarönskelistan och frågan ställs om han klarar kraven pga den specifika flintskallig-holländare-koefficienten som måste vägas in. Men Bylund tar plats i båten - så länge han är en bra människa.
 • RULE BRITANNIA #97 - HJÄRTSTARTARE

  01:13:59
  Coventry var en tånagel från en historisk vändning men enligt Ten Hag visade United styrka som till slut vann. Antony är veckans fool medan domarna återigen är i fokus. Skit i att ändra handsregeln. Ändra påföljderna istället - aktualiserat av Grealish handboll i den andra semin. Vi släpar fram en hjärtstartare som får liv i botten, konstaterar att toppen lever - och bläddrar i oddslistorna när vi diskuterar potentiella vinnare av Player of the Year!
 • TUTTO LIVE WEEKEND #47 - BODYBUILDER

  01:04:27
  Dialektfritt i studion när vi tar oss igenom veckans hetaste diskussioner och tidningarnas ettor inför helgen. Underskattade Bayern, repriser(?!) i England, MC-gäng i Marseille och PioliOut! Det bästa från den internationella och svenska bollen!
 • SPELPODDEN - 19 APRIL

  26:06
  Thomas Wilbacher och Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • RULE BRITANNIA #96 - WHAT A JOURNEY

  01:05:48
  Dubbla engelska CL-exits även om uttågen var synnerligen olika. Arsenal kändes trötta och håglösa? Vi höstas av supportern Alexander Snäcke som ger sina tankar och även tycker till om klubbens (delvisa?) förlorarmentalitet. På Etihad var det spel mot ett mål men ändå adjö till City. Rätt att plocka av Haaland och KDB? Och hur fan tänkte Bernardo Silva? Dessutom ger vi Chelseafansen vad de såklart vill ha; stora hyllningar till Cole Palmer och hans insats i måndags - medan lagkamraterna fortsatte visa hur dysfunktionellt det är på sina håll i det blåa London.
 • RULE BRITANNIA #95 - DUBBELTRIPPEL

  01:13:19
  Medan Liverpool och Arsenal kastade bort sina titelchanser (?) drog City en volley mot läktaren men hade ändå 1-0 på Luton efter en minut. Mästarklass? Mästarklass! Tar City ännu en trippel och har vi en säsong där rekordmånga lag är lagom nöjda med sina säsonger? Isaks stora show på St James’ Park, men också det svåra nästa-steget med spelare som Watkins, Solanke och Toney på ungefär samma (?) nivå i ligan. Och så tar vi en titt i den lite för naiva bottenstriden!
 • #45 Skjuta räv

  01:38:00
  Vi reder ut europeiska koefficienter och tar fart in i en ny superhelg. Kusarna kan bli mästare, Torino har omöjligt derbyuppdrag och i England går titelstriden vidare. Post-Mourinho-Syndrom, Alexander Isaks rekordjakt, De Rossi vs Solskjaer och britternas uppvaknande kring Gasperini.
 • SPELPODDEN - 12 APRIL

  26:09
  Thomas Wilbacher & Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • RULE BRITANNIA #94 - VILKEN JÄVLA KVÄLL

  52:04
  En sprakande start på Champions Leagues kvartsfinaler och tio mål totalt när vi summerar kvällen från Emirates och Bernabeu. Var Arsenal tagna av stunden? Gjorde Glenn Nyberg rätt som nekade Saka en straff? Och vart tog Raya vägen? Fodens drömmål och låga xG i Madrid. Citys bollinnehav men bristande kontroll? Bernardos smartness med Haalands formdipp? Och är Ruben Amorim rätt man att ta över Liverpool?!