Share

cover art for SPELPODDEN - 5 APRIL

Hallo Deutschland

SPELPODDEN - 5 APRIL

Fabian Jalkemo & Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!

More episodes

View all episodes

 • SPELPODDEN - 24 maj

  24:16
  Thomas Wilbacher och Daniel Olenklint ger ere de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • Hallo Deutschland - Albanien

  31:52
  Vi laddar upp inför EM på vårt eget lilla sätt med våra egen lilla guide. Statsskick och ölpris kombineras med de fotbollsmässiga förväntningarna. I dagens program: Albanien!
 • Hallo Deutschland - Ungern

  30:27
  Vi laddar upp inför EM på vårt eget lilla sätt med våra egen lilla guide. Statsskick och ölpris kombineras med de fotbollsmässiga förväntningarna. I dagens program: Ungern!
 • RULE BRITANNIA #107 - SÄSONGSSUMMERING

  01:24:08
  Årets lag, spelare, tränare, överraskning, nyförvärv, match och flopp listas när vi sätter oss ner för en matig säsongssummering och hyllar de som hyllas bör - och ger en rejäl uppsträckning till en del. Dessutom nyöppnad tränarcirkus i Chelsea, överraskningar i Englands preliminära EM-trupp, Pep-lösningen som ska ge guld och mycket mer!
 • Hallo Deutschland - Skottland

  35:54
  Vi laddar upp inför EM på vårt eget lilla sätt med våra egen lilla guide. Statsskick och ölpris kombineras med de fotbollsmässiga förväntningarna. I dagens program: Skottland!
 • RULE BRITANNIA #106 - AV MED KLÄDERNA

  01:10:20
  City är mästare och det är bara att lyfta på hatten. Historiskt starka och Phil Foden den stora omslagspojken. Arsenal fick lära sig den hårda vägen att chanser måste tas när de ges mot Pep och var det too soon igen från klubben att lyfta framgångar trots titelmässig besvikelse? Lyfts det hatt för City tas det av alla kläder för Alexander Isak och så får ni allt från Robins helg på Lilla Ibiza där Klopp tackades av. Även om det kanske hade önskats ännu mer känslor och tårar!
 • Hallo Deutschland - Schweiz

  48:15
  Vi laddar upp inför EM på vårt eget lilla sätt med våra egen lilla guide. Statsskick och ölpris kombineras med de fotbollsmässiga förväntningarna. I dagens program: Schweiz!
 • TUTTO LIVE WEEKEND #51 - TOPPLOCKMÖLLER

  01:29:33
  Ringrace och svängdörrar. Klopps avskedsföreställning, Juventus befrielse, Arsenals dröm som verkligen bara är en dröm, Napolis uselhelt, dubbla kamper i Tyskland samt ett jävla måljingel från Österrike!
 • RULE BRITANNIA #105 - DRÖM FÖR FAN

  01:09:02
  Omgång 37 är färdigspelad och City är i pole position inför avgörandet. Missade Son medvetet? Och förstår Postecoglou sig inte på fansen? Vi ringer Pierre för att prata känslor inför söndag - och är det lönt att börja drömma om ett mirakel? Chelsea kör om lagen bakom den absoluta toppen, men ska de vara nöjda med sin säsong? Och hur kan Antony gått före Diallo hela säsongen? Jalkemo undrar (som vanligt) hur måendet är på ETH, men konstaterar samtidigt att det är riktigt deppiga alternativ som nämns som ersättare. Dessutom skakar det till i VAR-båten borta på öarna med Wolves förslag om att skrota systemet. Rätt eller fel?