Share

cover art for SPELPODDEN - 24 maj

Hallo Deutschland

SPELPODDEN - 24 maj

Thomas Wilbacher och Daniel Olenklint ger ere de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!

More episodes

View all episodes

 • Guten Morgen - 21 Juni

  40:10
  Vi firar midsommarafton i studion mer att ta ner gårdagen och tröttna rejält på Southgates kommentarer om Kalvin Phillips och Englands usla insats mot dansken. Spanien imponerar med en ganska perfekt trupp och ikväll väntar stormötet Holland-Frankrike.
 • Spelpodden 20 juni

  21:42
  Stort EM-fokus i veckans Spelpodd där Thomas Wilbacher och Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen för sommarens mästerskap!
 • Guten Morgen - 20 Juni

  40:28
  Vi kliver in mot EM:s hittills finaste dag med rivalmöten och stormöten! Vi tar såklart gårdagens svängiga matcher, Tysklands stabilitet och Musialas briljans. Kan dansken störa England och hur ska Italien kunna hota Spanien? Det och mycket mer i dagens Guten Morgen!
 • Guten Morgen - 19 Juni

  59:38
  Portugals frågetecken efter sena avgörandet. Turkiet OCH Georgien hyllas. Vi får finfrämmande i studion när Johan Mjällby gästar oss. Mjällby singlar ut speltips och sin EM-vinnare!
 • Guten Morgen - 18 Juni

  54:34
  Vi plockar ned dag 4, där en näsa snodde de stora rubrikerna. Den overkliga pressen på Jude och Martinez lökiga statement hittar också in bland ettorna. Talangfight, VAR-läxan och lägesrapport från deppiga Düsseldorf!
 • Guten Morgen - 17 juni

  44:22
  Den första EM-helgen är avklarad och vi tar ner den danska besvikelsen, det holländska frågetecknet och Englands lite fega, men perfekta start. Dessutom Ukraina-fokus och Frankrikes förväntade startelva!
 • Guten Morgen - 16 Juni

  01:08:26
  Dag tre av mästerskapet och vi inleder som vanligt med att ta ner gårdagen som innehöll en Spansk slakt, Bylund i bengaldrama och en Italiensk imponerande vändning. Idag kliver kanske framförallt Holland och England in i turneringen men vi höjer även ett varningens finger för Serbien som vill göra livet svårt för England.
 • Guten Morgen - 15 juni

  49:18
  Vi tar ner den historiska premiären där Tyskland körde över Skottarna och ringer till Erik som var på plats nere i München igår för att höra om den tyska stämningen. Idag börjar EM på riktigt och det blir förstasidor från Italien och Spanien och vi ställer oss frågan hur bra lagen egentligen är och vad ska man ha för förväntningar då man är mindre namnkunniga än på väldigt länge?
 • Spelpodden EM-special

  34:12
  Thomas Wilbacher och Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför sommarens mästerskap!