Share

cover art for RULE BRITANNIA #92- 99:17

Tutto Live Weekend

RULE BRITANNIA #92- 99:17

Maxad midweek med ett sällan skådat crescendo på Stamford Bridge under torsdagen. Uniteds rekordsena kollaps, Rashfords kroppsspråk, Ten Hags verklighetsflykt och Ratcliffes tankar om lagets framtid. Cole Palmer och Phil Foden blev båda hattrick-kungar och Pierre Hertin är åter med oss för ett stort omtag kring titelstriden där alla inblandade till slut tog tre poäng var. Mac Allister frälste Liverpool med en projektil och i Newcastle hittade Isak nätmaskorna igen. Vad säger Pierre om en flytt till Gunners i sommar?

More episodes

View all episodes

 • TUTTO LIVE WEEKEND #51 - TOPPLOCKMÖLLER

  01:29:33
  Ringrace och svängdörrar. Klopps avskedsföreställning, Juventus befrielse, Arsenals dröm som verkligen bara är en dröm, Napolis uselhelt, dubbla kamper i Tyskland samt ett jävla måljingel från Österrike!
 • RULE BRITANNIA #105 - DRÖM FÖR FAN

  01:09:02
  Omgång 37 är färdigspelad och City är i pole position inför avgörandet. Missade Son medvetet? Och förstår Postecoglou sig inte på fansen? Vi ringer Pierre för att prata känslor inför söndag - och är det lönt att börja drömma om ett mirakel? Chelsea kör om lagen bakom den absoluta toppen, men ska de vara nöjda med sin säsong? Och hur kan Antony gått före Diallo hela säsongen? Jalkemo undrar (som vanligt) hur måendet är på ETH, men konstaterar samtidigt att det är riktigt deppiga alternativ som nämns som ersättare. Dessutom skakar det till i VAR-båten borta på öarna med Wolves förslag om att skrota systemet. Rätt eller fel?
 • RULE BRITANNIA #104 - KÄNNA NÅGOT

  01:12:53
  Arsenals mästarmatch på Old Trafford. Blev den som de planerat? Eller speglades den av extrem nervositet? Old Trafford läcker och United rämnar på alla fronter. Men kanske tvingas man behålla EtH när alternativen är få? City slaktade ett drakflygande Fulham, Palace fortsätter imponera och Chelsea är nog (till slut) faktiskt på väg åt rätt håll? Vi ritar även om statuterna för hur årets unga spelare ska utses och så blir det quiz på gamla stofiler som fortfarande är aktiva.
 • TUTTO LIVE WEEKEND #50 - FINALER, FINALER, FINALER

  01:17:50
  Bästa fredagen på hela säsongen?!? Åtminstone i Italien. Vardy till Como, God Dag-derby i Milano. Stolta Tysken, mäktiga Dwight Yorke, Michelangelos favoritmuskel, Mbappes flytt och Barcas kontring! Otroligt matigt och fluffigt avsnitt.
 • SPELPODDEN - 10 MAJ

  27:18
  Thomas Wilbacher & Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • RULE BRITANNIA #103 - MITT PREMIER LEAGUE

  01:07:38
  Ten Hags slutliga (?) dikeskörning på Selhurst Park. Borde United ta in en interim för att avsluta säsongen? Och är det egentligen tränaren eller spelarna som är största problemet. Stor cred till Palace och framförallt Eze och Olise. Så fördelas Europaplatserna! Moyes värdiga avslut i West Ham och framtida jobb. Och sen ringer vi Oskar för att surra Villa, säkrad (?) CL-plats och chanserna att ta sig till en Conference-final trots det tuffa utgångsläget.
 • RULE BRITANNIA #102 - FULLA TUNGVIKTSBOXARE

  01:13:47
  Sluggerfajt på Anfield med öppna spjäll åt båda håll. Är det ett Liverpool och en Klopp som andas och lever igen? Med fokus på att avsluta snyggt! Samtidigt växer problemen för Spurs - och Chelsea och Newcastle gasar på där bakom. Marginaler på Emirates, men också en enormt självklarhet i allt som Arsenal gör. Frågan är bara om det räcker när nu även Haaland vill sätta prägel på titelstriden. West Hams vägval i sommar, bottenstrid och såklart lite Ludmila Engquist!
 • TUTTO LIVE WEEKEND #49 - SVARVA POOL

  01:24:29
  En frispråkig Klopp och en större diskussion om Englands haveri (?) i Europa denna säsongen. Är det dags att syna De Rossi? Är Turin världens tråkigaste fotbollsstad? Och Barcelonas status i Katalonien! Dessutom Jalkemo med tidernas bortdribbling kring obesegrade lag och spelare!
 • SPELPODDEN - 3 MAJ

  23:20
  Thomas Wilbacher & Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!