Share

cover art for RULE BRITANNIA #79 - TANDLÄKARVÄDER

Tutto Live Weekend

RULE BRITANNIA #79 - TANDLÄKARVÄDER

Vi tar kort ner BBCs intervju med Sir Jim Ratcliffe och vad man egentligen kan läsa ut av den. Arsenal åkte till Dragão i Portugal och åkte på ett sent baklängesmål så vi ringer upp Alexander Snäcke för att ta ner matchen och prata hur avgörande den blir för Arsenals vår i stort. 


Liverpool vann till slut enkelt mot Luton efter att Anfield hjälpt laget att vända i andra halvlek och Klopp gav halva juniorlaget speltid. Vi pratar även upp söndagens final i ligacupen mellan Liverpool och Chelsea och ställer oss frågan hur mycket den ska prioriteras i framförallt Liverpoolled med tanke på alla skador i truppen.

More episodes

View all episodes

 • SPELPODDEN - 19 APRIL

  26:06
  Thomas Wilbacher och Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • RULE BRITANNIA #96 - WHAT A JOURNEY

  01:05:48
  Dubbla engelska CL-exits även om uttågen var synnerligen olika. Arsenal kändes trötta och håglösa? Vi höstas av supportern Alexander Snäcke som ger sina tankar och även tycker till om klubbens (delvisa?) förlorarmentalitet. På Etihad var det spel mot ett mål men ändå adjö till City. Rätt att plocka av Haaland och KDB? Och hur fan tänkte Bernardo Silva? Dessutom ger vi Chelseafansen vad de såklart vill ha; stora hyllningar till Cole Palmer och hans insats i måndags - medan lagkamraterna fortsatte visa hur dysfunktionellt det är på sina håll i det blåa London.
 • RULE BRITANNIA #95 - DUBBELTRIPPEL

  01:13:19
  Medan Liverpool och Arsenal kastade bort sina titelchanser (?) drog City en volley mot läktaren men hade ändå 1-0 på Luton efter en minut. Mästarklass? Mästarklass! Tar City ännu en trippel och har vi en säsong där rekordmånga lag är lagom nöjda med sina säsonger? Isaks stora show på St James’ Park, men också det svåra nästa-steget med spelare som Watkins, Solanke och Toney på ungefär samma (?) nivå i ligan. Och så tar vi en titt i den lite för naiva bottenstriden!
 • #45 Skjuta räv

  01:38:00
  Vi reder ut europeiska koefficienter och tar fart in i en ny superhelg. Kusarna kan bli mästare, Torino har omöjligt derbyuppdrag och i England går titelstriden vidare. Post-Mourinho-Syndrom, Alexander Isaks rekordjakt, De Rossi vs Solskjaer och britternas uppvaknande kring Gasperini.
 • SPELPODDEN - 12 APRIL

  26:09
  Thomas Wilbacher & Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • RULE BRITANNIA #94 - VILKEN JÄVLA KVÄLL

  52:04
  En sprakande start på Champions Leagues kvartsfinaler och tio mål totalt när vi summerar kvällen från Emirates och Bernabeu. Var Arsenal tagna av stunden? Gjorde Glenn Nyberg rätt som nekade Saka en straff? Och vart tog Raya vägen? Fodens drömmål och låga xG i Madrid. Citys bollinnehav men bristande kontroll? Bernardos smartness med Haalands formdipp? Och är Ruben Amorim rätt man att ta över Liverpool?!
 • RULE BRITANNIA #93 - TITELDRÖMMEN DOG?

  01:11:22
  Släcktes Liverpools hopp om en titel på Old Trafford? Usla och naiva avslut kostade i alla fall Liverpool tre poäng i en match man skapade tillräckligt i för att vinna. Ska man hänga Quansah? Klopp? Salah? Och vilket klassiskt United-mål påminde Kobbie Mainoos delikata avslut om? Samtidigt trummar Arsenal och City vidare med en självklarhet som nu gör de till favoriter att slåss om titeln. KDB klev fram, Havertz fortsatte vara flexibel - och i London skickade Van de Ven ett Kulusevski-löst Spurs till CL (?) med en projektil i nättaket. Något som fick Jamie Redknapp att tänka till lite. Dessutom: Anti-VAR-lobbyns nya gubbe på öarna!
 • TUTTO LIVE WEEKEND #45 - KAOS PÅ ZINKEN

  01:38:32
  Truppen roteras friskt men det ger plats till Siavoush Fallahi i studion. Han ger oss det senaste från Spanien och Italien - med allt från Copa del Rey-final till Romderby - och delar sina tankar kring stundande tränarrokader i Europa. Dessutom går titelstriden vidare i PL och Jalkemo hoppas United sätter käppar i Liverpoolhjulet i söndagens stormöte!
 • SPELPODDEN - 5 APRIL

  41:26
  Fabian Jalkemo & Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!