Share

cover art for RULE BRITANNIA #78 - PSYKOLOGEN DARWIN

Tutto Live Weekend

RULE BRITANNIA #78 - PSYKOLOGEN DARWIN

Super Sunday blev Sunday League och frågan är om Holgates tackling, Bramall Lanes burop eller Anels intervju var värst. Dansk dynamit gjorde iaf susen för United igen och nu är det väl snart Lad of the Week-läge på RÄSMUS!? Från lördagen tar vi med oss Chelsea blueprint på hur man stör City, mittbackar som hittar zonen, Liverpools växande skadelista, Darwins iskyla, Arsenals fortsätta full-fart-framåt och slår för sista gången fast att Ange måste hitta balansen mellan naivitetoch cynism. Snart kommer det kosta Spurs deras Champions League-plats!

More episodes

View all episodes

 • SPELPODDEN - 12 APRIL

  26:09
  Thomas Wilbacher & Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • RULE BRITANNIA #94 - VILKEN JÄVLA KVÄLL

  52:04
  En sprakande start på Champions Leagues kvartsfinaler och tio mål totalt när vi summerar kvällen från Emirates och Bernabeu. Var Arsenal tagna av stunden? Gjorde Glenn Nyberg rätt som nekade Saka en straff? Och vart tog Raya vägen? Fodens drömmål och låga xG i Madrid. Citys bollinnehav men bristande kontroll? Bernardos smartness med Haalands formdipp? Och är Ruben Amorim rätt man att ta över Liverpool?!
 • RULE BRITANNIA #93 - TITELDRÖMMEN DOG?

  01:11:22
  Släcktes Liverpools hopp om en titel på Old Trafford? Usla och naiva avslut kostade i alla fall Liverpool tre poäng i en match man skapade tillräckligt i för att vinna. Ska man hänga Quansah? Klopp? Salah? Och vilket klassiskt United-mål påminde Kobbie Mainoos delikata avslut om? Samtidigt trummar Arsenal och City vidare med en självklarhet som nu gör de till favoriter att slåss om titeln. KDB klev fram, Havertz fortsatte vara flexibel - och i London skickade Van de Ven ett Kulusevski-löst Spurs till CL (?) med en projektil i nättaket. Något som fick Jamie Redknapp att tänka till lite. Dessutom: Anti-VAR-lobbyns nya gubbe på öarna!
 • TUTTO LIVE WEEKEND #45 - KAOS PÅ ZINKEN

  01:38:32
  Truppen roteras friskt men det ger plats till Siavoush Fallahi i studion. Han ger oss det senaste från Spanien och Italien - med allt från Copa del Rey-final till Romderby - och delar sina tankar kring stundande tränarrokader i Europa. Dessutom går titelstriden vidare i PL och Jalkemo hoppas United sätter käppar i Liverpoolhjulet i söndagens stormöte!
 • SPELPODDEN - 5 APRIL

  41:26
  Fabian Jalkemo & Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • RULE BRITANNIA #92- 99:17

  01:11:27
  Maxad midweek med ett sällan skådat crescendo på Stamford Bridge under torsdagen. Uniteds rekordsena kollaps, Rashfords kroppsspråk, Ten Hags verklighetsflykt och Ratcliffes tankar om lagets framtid. Cole Palmer och Phil Foden blev båda hattrick-kungar och Pierre Hertin är åter med oss för ett stort omtag kring titelstriden där alla inblandade till slut tog tre poäng var. Mac Allister frälste Liverpool med en projektil och i Newcastle hittade Isak nätmaskorna igen. Vad säger Pierre om en flytt till Gunners i sommar?
 • RULE BRITANNIA #91 - FEGA ARTETA?

  01:01:12
  0-0 på Etihad samtidigt som Liverpool gjorde jobbet och vips så är titeln Liverpools att förlora, iallafall enligt Pep Guardiola. Vi ger er allt från söndagens titelstrid och ställer oss frågan om Arsenal borde ha gått för det mer med tanke på Citys manfall i backlinjen? United & Chelsea tävlar om vilka som är sämst samtidigt som omgången började med ett sjöslag av sällan skådat slag mellan Newcastle och West Ham när Premier League återstartade efter uppehållet
 • TUTTO LIVE WEEKEND #44 - DEN SISTA TJOCKISEN

  01:18:54
  Uppstart efter säsongens första landslagsuppehåll och vilken helg vi bjuda på. Toppmatcher i Serie A, Der Klassiker, City-Arsenal och framförallt Allsvensk premiär. Vi tar oss genom detta via Europas förstasidor och hamnar i allt från den sista tjocka fotbollsspelaren i Italien till vem Wilbacher faktiskt tycker är Allsvenskans bästa spelare (även om han är medioker)
 • Spelpodden 29 mars

  30:53
  Thomas Wilbacher och Daniel Olenklint ger er de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!