Share

cover art for Guten Morgen - 15 juni

Hallo Deutschland

Guten Morgen - 15 juni

Vi tar ner den historiska premiären där Tyskland körde över Skottarna och ringer till Erik som var på plats nere i München igår för att höra om den tyska stämningen. 


Idag börjar EM på riktigt och det blir förstasidor från Italien och Spanien och vi ställer oss frågan hur bra lagen egentligen är och vad ska man ha för förväntningar då man är mindre namnkunniga än på väldigt länge?

More episodes

View all episodes

 • Guten Morgen - 14 Juli

  40:44
  Finaldagen är HÄR! Vi synar dom brittiska och spanska förstasidorna. Den engelska revanschlustan och Kanes titeldrömmar. Spanien storkukslugn och framtidstro. Vi hittar in med lite Wimbledon och kikar in förväntade startelvor. Nu kör vi!
 • Guten Morgen - 10 Juli

  36:48
  Vi plockar ner semifinalen mellan Spanien och Frankrike. Spaniens storhet och fotbollshistoria som skrevs. Frankrike sågas och vi ifrågasätter en del grejer. Vi höjer också en varningsflagg för EM-spelare och dess värde efter mästerskapet. Dessutom blickar vi såklart mot England-Holland!
 • Guten Morgen - 9 Juli

  55:12
  Vi har nått fram till semifinalerna och först ut är stormötet Spanien mot Frankrike. Vi kikar på vad ländernas tidningar skriver och diskuterar olikheterna i fotbollsfilosofin - och vad talar för respektive lag. Dessutom går vi igenom dom förväntade elvorna!
 • Guten Morgen - 6 Juli

  36:27
  Vi tar ner gårdagens kvartsfinaler! Pepe's tårar, fransosernas straffar, den uteblivna straffen för Tyskland, Taylor helt försvunnen vid 21:47, rullgardinen på Joao Felix och mycket mycket annat.
 • Spelpodden - 5 Juli

  19:58
  Thomas Wilbacher & Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • Guten Morgen - 5 Juli

  55:44
  En megafet kvartsfinal väntar och det börjar med fyrverkerier direkt. Vi ringer upp vår portugis och stämmer av läget. Vi ringer även upp Tim a k a Sporttuchen som är fransman och kan allt om les Bleus. Avslutningsvis tar vi ett kik på Copa America med vår uruguayan Sendrak och skrattar åt Messis Panenka-tavla!
 • Guten Morgen - 2 juli

  39:53
  Föga förvånande börjar morgonen med en stor diskussion om Cristiano Ronaldo, slovenska spelarbetyg och Diego Costas straffteknik. Frankrike vidare utan att imponera, slutet för Belgien och uppsnack inför kvällen!
 • Guten Morgen - 1 Juli

  40:38
  England undvek fiasko medan Spanien - ledda av Nico Williams - fortsätter flyga fram. Är det dags för Ronaldo att måla ikväll? Och vilka drar längsta strået mellan Frankrike & Belgien?
 • Guten Morgen - 30 Juni

  53:06
  Tysk-dansk VAR-debatt, Andersens mardrömsminut och Musialas stora mästerskap. Schweiz ramstarka kollektiv, Granit Xhaka - men också ett italienskt stålbad! Allt från igår och uppsnack inför dagens matcher. Guten Morgen!