Share

Tut & Mediekjør

Tut & Mediekjør er en podkast for deg som er nysgjerrig på hvordan journalistikken blir til. Hva styrer de redaksjonelle avgjørelsene? Med Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen. Laget av Lyder Produksjoner.


Latest episode

 • Maktubalanse

  59:44
  Er det en trussel mot demokratiet at politikere og kjendiser snakker ut i egne kanaler i stedet for å snakke med journalister? Hvorfor klarer fortsatt ikke mediene å gi samtidig imøtegåelse. Og bryr de seg egentlig om en fellelser i PFU?

More episodes

View all episodes

 • 28. Er det over for stjerna Erna?

  58:52
  De politiske skandalene fortsetter på løpende bånd. Er medienes mål å jakte til politikerne går av? Journalist Ragnhild Vartdal forteller om arbeidet til E24, som har ledet an i saken om Sindre Finnes´aksjehandel.
 • 27. Har Pressens klageorgan fått for mye makt?

  01:02:34
  Tar Pressens Faglige Utvalg viktige presseetiske avgjørelser på magefølelse? Og har mediene løpt i flokk og stemplet Forsvarets behandling av varsler uten å undersøke godt nok? Vi snakker med Vegard Venli, Anki Gerhardsen og Marius Tetlie.
 • 26. Tut på Skeiva

  54:11
  Live fra Arendal! Hvilket ansvar har mediene for at debatten om skeiv, trans og pride blir så hard? Det diskuterer vi med woke-kritikeren Danby Choi og transaktivisten Karoline Skarstein. Live arrangementet fra Arendal ble laget i samarbeid med Arendal på Skeiva mens denne episoden har Tut og Mediekjør laget helt selv.
 • 25. Berøringsangt og unnlatelsessynd

  01:00:00
  Unngår journalister å gå inn i saker fordi de er redde for å bli stemplet som rasister? Og hvorfor dekker ikke mediene kongelig bursdagsfering der de er selv er representert som gjester? Journalist Anders Magnus og redaktør Ulf Andre Andersen er gjester.
 • 24. Besøk av en naver

  52:45
  Denne uka har vi besøk av den høyest rangerte naveren her til lands, nemlig Hans Christian Holte. Vi snakker om det å være toppsjef i en av landets mest omtalte virksomheter, der journalistene banker på døra daglig for å omtale kriser og skandaler.
 • 23. Arendalsuka spesial

  45:29
  Hvorfor besøker over 100.000 mennesker Arendal en uke hver sommer? Vi spør Magnus Marsdal fra Manifest media og Eivind Trædal fra MDG. Hva gjør alle politikerne, kommunikasjonsrådgivere og organsisasjoner her? Er det demokratiets dansegulv eller en leirskole for eliten?