Share

cover art for 301. Det var ju kavajen som skulle in!

Trottosport

301. Det var ju kavajen som skulle in!

* Detta händer nu kring Mifsud

* ... för Ström skulle ju aldrig dela en pott ...

* Inte ens gratisätarna orkade sig ut till Jägers

* Så mycket sparar de 15 indragna tävlingsdagarna!

* Hästen man inte vill lämna ifrån sig

* Napal och just den gula kavajen ...

* Callisto-prestationen – hur går det till? Lennart vill ha svar!

More episodes

View all episodes

 • 327. För Solvalla är publiken en ”kund”

  18:13
  * ... där en fotbollsklubbssägare hade fått gå på dagen* Att känna trav som det var förr igen* Att vinna 7.000 lopp utan spetskompetens och utan trogen kund* Skulle Moni Viking ens ha startat?* Fortköraren Westholm!* Go west old man!
 • 325. Att kasta iväg nyckeln för Propulsion ...

  11:37
  * ... har vi verkligen råd med det?* Erik Adielsson-syd-verkligheten ...* VAD VAR HAN!?* Veckans Brott!* ... och en massa annat på nya listan* ... som veckans ilska* De var bäst bland tre- och fyraåringarna!* Alla dessa vackra ston!
 • 323. Björn borde sett till att det inte skulle blivit så här?

  14:44
  * ... för det handlar ju om San Moteur ...* Han är väl inget fenomen, Nurmos stjärna?* Att köra bort loppet – och ändå vinna!* ... med Sundberg-känsla!* Ågerup/Redén-spektaklet* Vilket ansvar har Daniel Redén?* Att INTE springa så fort hästarna vill 
 • 321. ”Hon var normal”

  10:59
  * De sena (BC)-genombrotten!* Att längta efter en tävlingsstart ...* ... att sakna efter att ha missat Nordin!* Så är man Uno Hedin* Världsstjärnan som inledde som någon annan!* Att döda Serena!
 • 319. Måndagsklubben!

  09:27
  * Härliga Hilda!* Det betyder egentligen ”att vända på varenda sten”* Varför ingen stuns i måndagsspelsutbudet?* ... så finns det verkligen inte mer ATG-potential då!?* ”Conny Nobell är inget extra”, uttryckte Goop* Hur länge ska Unibet/Svenska Spel vila på hanen?* Eventuella oddset 1,08 rimligt?* Högst på pallen i säsongens elfte?
 • 317. Borde Åby ha blivit av med 20 tävlingsdagar?

  12:48
  * Som Sören Nordin sa: ”fumligt var det”* Lennart: den läskiga eller den mer milda varianten under spökvandringen?* Italien – INTE bara Varenne i Elitloppet!* Lottningsproceduren – nej tack säger Ahlqvist!* Dessa medel mot epilepsi ...* ... som Souloy * ... och Westergaard bara får hålla på?* DET ÅRET går sportspel- om hästditot!
 • 315. När Kudden kommer och vrider om kniven

  13:15
  * ... men också synnerligen bidrar!* Magnus Djuse-möjligheter för Wilma, tack!* Att komma till Prix d'Amérique med 29 raka ...* Thomas Nilsson = Bosse Knopp* ... när ägaren var missnöjd med Stig H:s val!* Vinna Olympiatravet utan att träna ...
 • 313. Torbjörn!

  13:13
  * ... som reko! * som bäst * som flest * som mest behaglig* ... och enligt honom själv en myt?* Och i allt det – det vackraste som sagts i en segerintervju!* Typiskt TJ in in i det sista ...* ... och bland allt har han också vunnit det mest galna lopp som setts!* Kusligt detta år!* ... där Bo Eklöf var så bra som han var* Kommer någon följa upp HOV-rapporten?
 • 311. Här är dina hästar, Svante!

  11:50
  * ... och lite också ditt liv* Det var HAN som var kungen i vinnarcirkeln!* ... och kunde likt Stig H bita ifrån* DE ska döma om Bo Westergaard* Solvallas sensationella superdag!* ... men vad gör det med Kriteriet?* Får San Moteur nu slåss ur underläge?* ”Jag måste hitta vinnaren i Oaks”