Share

cover art for 263. Han överraskar många i Elitloppet!

Trottosport

263. Han överraskar många i Elitloppet!

* Största skrällen i uttagningsloppens historia?

* Hanné och alla dessa kapabla hästar ...

* Lyckan över Joviality

* Kolgjinis svacka

* ... för inte gör han en ”Persson”?

* Varför tevereferat i arkivet? 

* Sämst odds på Francesco?

More episodes

View all episodes

 • 381. När Verbeeck inte fick minsta gehör ...

  13:31
  * ... då Jules inte brydde sig * Coolaste Olympiaupplagan* Att ha mandat för att få befinna sig i baren eller inte ...* Sverige ... kan inte vinna* Vi har dem nu – bilderna!* En smula motvilligt: Lugauer-händelsen* Vad är det för kultur som blivit till i travsporten?* Vilken Boden-häst!
 • 379. Vi måste prata om ... Seismic Wave – igen!

  11:58
  * ... ”och till råga på allt eländes helvete” ...* Och veckans Seismic Wave var Admiral As?* ”Man vill ju ha ett program i näven” ... ”man vill pilla!”* Barack Face – visa oss!* Francesca Star för första gången mot eliten* Att vara övertygad om första open stretch i Åmål* VILL ha rörligt på Lill Mavil!
 • 377. Redéns matchnings-misstag?

  11:41
  * Gary Lineker-citatet är på sin plats!* Denne jäkla människa, Wäjersten ...* ... och är han släkt med Benjamin?* Kommer Idao de Tillard tillbaka till Sverige?* Visselhästen!* ... och Lennarts Live-Elitloppsklaring* Rätt eller fel kring Harpers?
 • 373. TR Media-skammen

  08:32
  * ... kring dopningsaffärerna – hur är det möjligt?* Vem tackar nej till Mats Sundin!?* ... i tidernas, unika Elitlopp* Wäjersten – vad är det för gubbe ...* ... undrar Magnus som inte lyssnat på sin egen podd?* Skärpning, Caen!* Nu hänger allt på Nya Jägersro* Är 16.20-starttiden rent av en minusaffär?* Molnets Broder!
 • 371. Vad händer nu i Malmqvist-fallet?

  10:01
  * ... kring allt detta moment 22* När Joviality är Joviality!* Calle Halfvarsson i starten och Åke Sundberg vid målet ...* Kutting-förklaringen!* Gamängen som tog bort Fricks original-dress ...* ... och höjde julrosorna vid dåliga hästägare-år* Unga (nåja), lovande referenter!
 • 369. Francesco!

  14:50
  * ... och med det blir Magnus (dryga)halvmara (!) verklighet!* Lista över tidernas bästa referenter ...* Malmqvist-problematiken* När Lindberg skällde ut Lennart och de andra * ... och då finner vi Olympiagåtan i direktsändning?* Franska kvoten full!?* Ourasi vs Grades Singing!
 • 367. Är Gocciadoro världens bäste tränare?

  09:44
  * ... som gör som Sören Nordin ...* Ny ”Svennis-hyllning” på Solvalla, tack* Vad ska vi göra åt moment 22-läget i dopingärendena?* Omvriden kniv i Henrik!* Att vinna ett travlopp enbart på klockan!* ... och att växa som spelare ...* Elit(lopps)kollen!* och Nilssons avmätta referat
 • 365. Dagen när Örjan grusade en evigt historisk bedrift

  10:47
  * Superhästen nu blott en i mängden* Att vända på Elitloppsinbjudningarna* Vad händer med Paralympiatravet?* ... och Kungakannan!?* Men Westholm får väl wild card...* ... och Benjamin kör en rad V75-lopp, om vi vår be!* Och så ATG:s genanta stöld...
 • 363. Blanda inte in mig i några jävla badkar!

  13:50
  * Henriks vånda kring diskussionen om Hultman-boken ...* ... och tacksamheten* Det går väl FÖR bra för Anders Malmrot!?* Sedan dess symbolen för den svarta skinnjackan* Var Victory Tilly ingående i den bästa generationen?* SÅ mycket sprang Kriteriefältet 1998 in!* TR Medias fiaskostart (karma?)* Jejdan!