Share

cover art for 158. Den unike och störste Stig H – special!

Trottosport

158. Den unike och störste Stig H – special!

* ”Hyrkuskarna är de som behövs minst”

* Tränarna är bekymrade ...

* ... och hästägarna är förbannade!

* Tack, Karl-Erik

* Ende rikigte kusken i familjen Kolgjini träder fram?

* Solvalla VILL verkligen inte

* Pass upp redan nu ... Elitloppspublik...

More episodes

View all episodes

 • 373. TR Media-skammen

  08:32
  * ... kring dopningsaffärerna – hur är det möjligt?* Vem tackar nej till Mats Sundin!?* ... i tidernas, unika Elitlopp* Wäjersten – vad är det för gubbe ...* ... undrar Magnus som inte lyssnat på sin egen podd?* Skärpning, Caen!* Nu hänger allt på Nya Jägersro* Är 16.20-starttiden rent av en minusaffär?* Molnets Broder!
 • 371. Vad händer nu i Malmqvist-fallet?

  10:01
  * ... kring allt detta moment 22* När Joviality är Joviality!* Calle Halfvarsson i starten och Åke Sundberg vid målet ...* Kutting-förklaringen!* Gamängen som tog bort Fricks original-dress ...* ... och höjde julrosorna vid dåliga hästägare-år* Unga (nåja), lovande referenter!
 • 369. Francesco!

  14:50
  * ... och med det blir Magnus (dryga)halvmara (!) verklighet!* Lista över tidernas bästa referenter ...* Malmqvist-problematiken* När Lindberg skällde ut Lennart och de andra * ... och då finner vi Olympiagåtan i direktsändning?* Franska kvoten full!?* Ourasi vs Grades Singing!
 • 367. Är Gocciadoro världens bäste tränare?

  09:44
  * ... som gör som Sören Nordin ...* Ny ”Svennis-hyllning” på Solvalla, tack* Vad ska vi göra åt moment 22-läget i dopingärendena?* Omvriden kniv i Henrik!* Att vinna ett travlopp enbart på klockan!* ... och att växa som spelare ...* Elit(lopps)kollen!* och Nilssons avmätta referat
 • 365. Dagen när Örjan grusade en evigt historisk bedrift

  10:47
  * Superhästen nu blott en i mängden* Att vända på Elitloppsinbjudningarna* Vad händer med Paralympiatravet?* ... och Kungakannan!?* Men Westholm får väl wild card...* ... och Benjamin kör en rad V75-lopp, om vi vår be!* Och så ATG:s genanta stöld...
 • 363. Blanda inte in mig i några jävla badkar!

  13:50
  * Henriks vånda kring diskussionen om Hultman-boken ...* ... och tacksamheten* Det går väl FÖR bra för Anders Malmrot!?* Sedan dess symbolen för den svarta skinnjackan* Var Victory Tilly ingående i den bästa generationen?* SÅ mycket sprang Kriteriefältet 1998 in!* TR Medias fiaskostart (karma?)* Jejdan!
 • 361. Att tacka ja till Elitloppet!

  12:50
  * Anders Ströms idé om insiderregister!* Vaccineringsfallen ...* ... vad ställer dessa för fråga!?* Att kanske bara få en Elitloppchans – hur ska man resonera?* Är slaget verkligen förlorat * ... och kommer därmed Westergaard att ge upp?* Får man (inofficiellt) ”spela med en halv längd” bakom startbilen?* Hästen som avgjorde Elitloppet 1985!
 • 359. Den skakande – och – underbara 1982-dagen

  16:13
  * ... i det stora vemodet * ... ja vad hade hänt rent historiskt!?* The Båtten is nådd av TR Media/Travronden?* Svante Båth vs Lennart Persson* Maskingevär på Stora Alby?* Stålbergs hårt försvarande av andra ytter!* Souloy på väg att lägga ner?
 • 357. Seklets Elitlopp på ingång!?

  11:40
  * ... var finns då medias nyhetsvärdering ...* Kommer det att slå Duellernas duell?* Och vilka fler har vi historiskt?* Därmed förbjudet i att gå i hagen fram till sista söndagen i maj!* Stenby och Redén – fixa Rättvik nu* Så är läget i Riordan-fallet* Landets bäste som gick och levde på piller!