Share

cover art for 128. Robert, orkar du vara den som står upp?

Trottosport

128. Robert, orkar du vara den som står upp?

Robert Karlsson har presenterats som ny sportchef på ST. Är det här vändningen på en mindre lyckad period för ST?

Beskedet om att ST fått en ny sportchef får dessutom Lennart att reagera på ett högst oväntat sätt.

Vad var det som hände med Hail Mary i Umeå. Ska vi vara oroliga?

Wild Love charmar just nu hela trav-Sverige. Hon gör det med god hjälp av sin tränare vars kärlek till travsporten är omöjlig att missa.

Det är dags för Norrbottens Stora Pris igen. Vi minns vinnaren från 2011 som i högsta grad är aktuell den kommande helgen.

Hur är det med publikintresset nu när svenska travbanor får öppna sina grindar för ett begränsat antal besökare? 

Åby har nya idéer kring Åby Stora Pris. Vi är inte helt överens om huruvida det är rätt väg att gå eller inte.

Ett ovanligt korkat tilltag i Norge renderade inte alls i det hårda straff vi förutsatte. Att förstöra för en konkurrent och för spelarna verkar inte vara så allvarligt enligt de norska domarna.

Avsnittsrubriker:

* Varför dessa taggar utåt, Bergh?

* Välkommen in i råttboet, Stora Norrland!

* Mildaste straffet vi sett?

* Lindqvists Sverigeresa vi alla velat varit med på

* Kolgjiniattack-kopian

* Åby – coolt eller devalvering?

www.trottosport.nu

Stötta Trottosport på Patreon

More episodes

View all episodes

 • 367. Är Gocciadoro världens bäste tränare?

  09:44
  * ... som gör som Sören Nordin ...* Ny ”Svennis-hyllning” på Solvalla, tack* Vad ska vi göra åt moment 22-läget i dopingärendena?* Omvriden kniv i Henrik!* Att vinna ett travlopp enbart på klockan!* ... och att växa som spelare ...* Elit(lopps)kollen!* och Nilssons avmätta referat
 • 365. Dagen när Örjan grusade en evigt historisk bedrift

  10:47
  * Superhästen nu blott en i mängden* Att vända på Elitloppsinbjudningarna* Vad händer med Paralympiatravet?* ... och Kungakannan!?* Men Westholm får väl wild card...* ... och Benjamin kör en rad V75-lopp, om vi vår be!* Och så ATG:s genanta stöld...
 • 363. Blanda inte in mig i några jävla badkar!

  13:50
  * Henriks vånda kring diskussionen om Hultman-boken ...* ... och tacksamheten* Det går väl FÖR bra för Anders Malmrot!?* Sedan dess symbolen för den svarta skinnjackan* Var Victory Tilly ingående i den bästa generationen?* SÅ mycket sprang Kriteriefältet 1998 in!* TR Medias fiaskostart (karma?)* Jejdan!
 • 361. Att tacka ja till Elitloppet!

  12:50
  * Anders Ströms idé om insiderregister!* Vaccineringsfallen ...* ... vad ställer dessa för fråga!?* Att kanske bara få en Elitloppchans – hur ska man resonera?* Är slaget verkligen förlorat * ... och kommer därmed Westergaard att ge upp?* Får man (inofficiellt) ”spela med en halv längd” bakom startbilen?* Hästen som avgjorde Elitloppet 1985!
 • 359. Den skakande – och – underbara 1982-dagen

  16:13
  * ... i det stora vemodet * ... ja vad hade hänt rent historiskt!?* The Båtten is nådd av TR Media/Travronden?* Svante Båth vs Lennart Persson* Maskingevär på Stora Alby?* Stålbergs hårt försvarande av andra ytter!* Souloy på väg att lägga ner?
 • 357. Seklets Elitlopp på ingång!?

  11:40
  * ... var finns då medias nyhetsvärdering ...* Kommer det att slå Duellernas duell?* Och vilka fler har vi historiskt?* Därmed förbjudet i att gå i hagen fram till sista söndagen i maj!* Stenby och Redén – fixa Rättvik nu* Så är läget i Riordan-fallet* Landets bäste som gick och levde på piller! 
 • 355. När Stig H anmälde Sören Nordin

  13:16
  * Teveprogrammet ingen minns ...* ... inte ens Lennart, som själv var med!* Norge-speciallistan!* ... som toppas av den bäste och sköraste* Svante Båth löser allt!* ”För hårt straff i paritet mer brottet”?* ”I början av seklet...”
 • 353. Blir det i bakvarv till slut på Åby?

  09:35
  * som fyllde Supertorsdagen igen!* ... och som vi reflekterar över* ”Il mio idolo di sempre!”* Engbloms besvärliga coktail* Skarplöths inlägg* De värsta Elitloppen* Rätt och fel formulering kring hjärtstopp ...
 • 351. Fransmannen som närde en dröm i Takters kropp

  11:55
  * Att komma ut som en stjärna* Knockouten från Malmrot!* ... men kan hästen komma in på topp-fem? * Startkommandon som väckarklocka!* En historisk proposition ...* ... och vad händer kring Jägersros propp nästa tisdag?* Jomen visst, en 1.11-tid över 4.000 meter, visst!