Share

cover art for Mycket snack och lite verkstad?

Trippla skratt och tårar

Mycket snack och lite verkstad?

Season 2, Ep. 46

Adiam och Nadia misstror sina män. Hur mycket gör de egentligen där hemma?

Är det mer prat än verkstad?

More episodes

View all episodes

 • 66. Roadtrip och portade från gallerior

  29:57
  Nadia har varit på roadtrip med familjen som slutade med soppatorsk på motorvägen. Adiam tog med tjejerna till en galleria men ångrade sig lika snabbt. Extra svettig vecka för alla inblandade.
 • 66. Psykbryt inför förskolan

  13:08
  I veckans shot svarar tjejerna på en lyssnarfråga.
 • 65. Resor till hemlandet = depression?

  32:12
  Nadia snodde cigg och hamnade i Marocko i 6 månader som straff. Adiams familj missade flyget hem från Eritrea efter 8 veckors semester och hon gick in i en depression. Tjejerna delar sina bästa (och värsta) minnen ifrån sina hemländer.
 • 64. Är det värt det?

  17:01
  Gör Marko rätt som försöker övertala Adiam att acceptera en helt ny livsstil?
 • 63. Vardagssnack

  31:09
  Hur firar man olika högtider inom två olika religioner samtidigt? Och hur känns det att vara ny på jobbet trots att man varit anställd i flera år? Går det att komma tillbaka till samma jobb efter föräldraledigheten eller behöver man sänka kraven och tänka om?
 • 60. Ge f*n i Penny Parnevik

  01:02:19
  Penny berättar hur de 17 åren mellan henne och hennes man påverkat relationen. Varför hennes syster totalt stängde ner när hon fick reda på att Penny var gravid. Och hur hon har fightas för att sluta gå emot sin magkänsla. Hur bollar hon livet som ung mamma, fru, dotter, syster och vän?
 • 59. Hälsoresan 2.0

  18:02
  Adiam har kommit en bit på sin rehab och delar sina framsteg och bakslag.
 • 58. Ensamstående med en partner

  42:33
  Fler och fler känner sig mentalt eller fysiskt ensamstående trots att de har en partner. Har det blivit vanligare eller är det kvinnors förväntningar och krav som är fler och högre?I betalt samarbete med Libresse.Just nu får ni 20% på Libresse Sleepwear menstrosor på Libresse hemsida (gäller ej 3-pack) med koden TRIPPLA20. Gäller 4/3-7/4.#libresse #libressesverigehttps://woo.ph/pmv8yh